Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vznikaji kondylomata?

Od: flekies* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,chtela jsem se zeptat jak vznikaji kondylomata? Vsude se pise ze sexualnim prenosem s nestalymi partnery.Jenze ja uz jsem pekne dlouho sama a nikoho sem nemela , presto se mi objevili.

doplněno 05.11.11 17:40:

muzou se nakazit moje deti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Na internetu je toho o kondylomatech spousta. Já našla info, že mohou vzniknout i zanedbanou hygienou. Člověk se při fyzické námaze může zapařit a kondylomata mohou vzniknout. Nebo se prostě týden nemyje... :( Přenést na děti se to podle mě nedá. Je nutný sexuální styk. Jestli ale máte tento problém, tak s tím běžte k lékaři.

flekies*
hodnocení

no je to prave divny,zanedbanou hygienou rozhodne netrpim :(,treba je to neco jineho...a zbytecne strasim.diky.

pb®
hodnocení

0x

A neni to nahodou tak, ze papilomavirus, ktery kondylomata zpusobuje, uz mate naporad v krvi, tak jako nektere jine viry a je jen otazka imunity, kdy se projevi?

flekies*
hodnocení

No to je mozne,vim ze mi kdysi delali cytologii a tam ten vir byl.a kuli nemu jsem i hlidana...a navic ted momentalne oslabenou imunitu mam...takze to bude asi tim...dikyy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]