Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tuto sadu mám a jsem spokojená, ale jak s čím. Lampa pro domácí použití bohatě stačí. Jsem s ní velmi spokojená. Čirý gel mi však moc nedrží - tak 14dní a začne se olupovat, ale to asi jak komu. Možná to dělám špatně, ještě pořád se to učím . Ale když to ohodnotím celkově, tak jsem opravdu spokojená
. Konečně si můžu dělat nehtíky sama doma. Ségra si dělá nehtíky sama už přes rok a tak mi dala nějaké tipy na materiál atd. Sadu mi odsouhlasila a můžu potvrdit, že je dobrá. Gel jsem už vypotřebovala a budu si kupovat nový. Taky si budu kupovat nový štětec, protože ten v sadě je na mě moc široký a mám malé nehtové lůžka tak se vždycky štětcem dotknu kůže. Asi se to zlepší jak budu mít nějakou praxi, ale teď se mi to prostě nedaří
.
No tak nemůžu souhlasit. Gely sice nejsou úplně nejkvalitnější, ale do začátku to úplně stačí. Než se to naučí. Lampa je náhodou skvělá i když má jen jednu zářivku. Gel vytvrdí bez problému. Stačí mi minuta. Ono taky dost záleží na kvalitě a síle zářivky. I ta jedno z této sady udělá stejně dobrou a kvalitní práci jako čtyřzářivková - tu má ségra a žádný rozdíl ve vytvrzování jsme nenašly. Jak říkám, gel byl stejně dobře vytrvrzenej jako ze 4. Holky , nebojte se tuto sadu koupit, já ji mám a jsem naprosto spokojená - až na ty gely, ty opravdu nepatří mezi ty nej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.