Nejste přihlášen/a.
Mívám problémy s migrénami a úzkostmi (občas i náběh na lehkou depresi), teď užívám první měsíc Lunafem a mám pocit, že by mi mohl tyto potíže zhoršovat (ale nejsem si jistá, jak se na tom podílí ostatní okolnosti), také mám od začátku užívání (14 dní) stále menstruaci (teď spíš špinění) a nevím, jestlti je to na začátku normální nebo ne. V pondělí plánuji zajít ke svojí gynekoložce, jestli by bylo vhodné HA změnit. Ona je ale silně nábožensky založená a proti HA obecně zaujatá, tak se radši ptám i tady. Nevíte někdo, která HA je vzhledem k těmhle vedlejším příznakům nejšetrnější? Díky za radu.
Bohuzel je to normalni, patri to k castym vedlejsim priznakum... ovsem tyto potize nesmi trvat dele nez dva tri mesice, nehem te doby se pozna, zda ti zminena HA sedla, ci ne.
Doporucuji zmenit gynekolozku, pokud je proti HA z duvodu nabozenstvi, tak nechapu, jak muze delat tuto profesi...
Ja mam ted antikoncepcni krouzek Nuvarig a zatim si piskam Tez do HA Novynette jsem byla v pohode, ale prasky jsem pak nejak zavrhla.
Pokud mate doma pribalovy letak od HA, tak si jej prectete. Bezne se uvadi, ze se casto vyskytuji nezadouci ucinky typu bolesti hlavy ci bricha, krvaceni, nechut k sexu, bolesti prsu, vytoky, vaginalni infekce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.