Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit s dárky na návštěvu.Máme jít na seznámení s rodinou přítele dcery-oba rozvedení-.A já nevím,co tak asi každému přinest,nějakou maličkost,nemám nápad.Jde o děti přítele,syn 22 let,dcera 20 let,tatínek něco přes 70,sestra a bratr mezi 45-50 let.Nechceme k nim přijet s prázdnýma rukama.Poradíte?Díky Natalie
Je to hodně lidí najednou, nevím jak chcete vzít za své drobnost. Já osobně bych koupila dárkový potravinový koš.
Souhlasím s Mařenkou,dárkový koš je opravdu to pravé ořechové,každému zvlášť by nebyla dobrá volba,a to ani po stránce finanční
Čtu a čtu odpovědi,zatím všem díky.Ten koš je fajn nápad.Jenže u přítele bydlí děti,ostatní členové rodiny přijdou kvůli nám,nebydlí společně,ale různě po okolí,tak v tom bych viděla problém.Nenapadlo mně něco upect,koláče peču a taky moravské,jsem z Moravy,jen leta v Čechách.A všechna vnoučata milují buchty,koláče,prostě kynuté těsto,protože maminky převážně pečou řezy nebo různé dortíky nepečené a pravé babičkovské buchty jsou jim vzácné,zvlášť ty pubertální děti to do sebe hází jak to vyjde z trouby.Takže koláče upeču,kytku a nějaký mok pořídím taky,jen tatínek přítele má zdr.problémy a nemůže ani sladké,ani alkohol,kytku těžko,má jich plnou zahádku,tam ještě nevím co.Natalie
Tak mu upečte cosi slaného,třeba slaný závin se zelím,je to veliká dobrota,dělávám ho velmi častoPokud budete chctít receptík,stačí říci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.