Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kompletně rovné vlasy od kořínků?

Od: anonym00* odpovědí: 3 změna:
Vždycky, kdyz je vyzehlim, tak u korinku maji docela objem a nepusobi pak moc vyzehlene. Nemate nekdo nejaky tip, jak docílit rovnych vlasu jako na prilozenem obrazku? Dekuji moc.
Jak na kompletně rovné vlasy od kořínků?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ve některých značkových kadeřnitvích ti to udělatjí, aplikují ti na vlasy nějaký druh speciálního keratinu, a jsou 2 možnosti, jedna odrůstá a jedna se vymývá.

hodnocení

0x

V kadeřnictvích narovnávají vlasy metodou Steam Style. Jde o parní žehlení, při němž se používají speciální séra,která vlasy chrání a vyživují. Trvá to asi 20 minut a stojí to podobně jako foukaná kolem 250 Kč a vydrží cca pět dnů.

hodnocení

0x

V létě jsem objevila obchod pro profesionání kadeřníky. Nabízejí zboží, ktaré jsem ještě nikdy v drogerii neviděla. Koupila jsem si tužící pěnu, která je úžasná a super. Byla, pravda, kapku dražší, ale až mi dojde, zajedu si do té prodejny pro ni zase. ;) Tím chci říci, že na trhu je spousta přípravků v drogeriích, v parfumeriích a v takovýchhle obchodech. Jen je třeba ten obchod najít a dát si poradit. Když ne v obchodě, tak dobrá kadeřnice by to mohla vědět. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]