Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mary Kay

Od: sonya* odpovědí: 5 změna:

ahojte, má někdo zkušenost s touto kosmetikou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jistě se najdou zastánci i odpůrci. Vyzkoušela jsem a za sebe říkám, že to není žádný zázrak. Je zbytečně drahá a vadí mi i způsob prodeje. Takže já nedoporučuji.

martinaa*
hodnocení

0x

Ja nakupuji MK temer vzdy pres internet a jsou vyrobky, na ktere nedam dopustit:) Maji perfektni rasenky, pudry ci cistici pripravky na plet, taktez stiny vydrzi dlouho, neslevaji se. Zklamal me ocni krem, zadny zazrak.

Tchynka pouziva ruzne pripravky na plet pouze od MK a je nadmiru spokojena, ovsem nektere vyrobky mi opravdu prijdou zbytecne dareh. Z toho duvodu nakupuji pres net, nikoli od dealerky.

pb®
hodnocení

0x

S dekorativni kosmetikou jsem spokojena, stiny vydrzi opravdu cely den. Taktez nakupuji pres net.

miss007*
hodnocení

0x

Mám tam pár super kousků, ale s něčím jsem se už taky "spálila". Pro srovnání - oční stíny od MK vydrží asi to co od Sisley za 800. Nejvíc ale doporučuju jejich tvářenku - i když jdu spát nalíčená, tak se ráno probudím a z 80% ji mám pořád stejnou jak před spaním :) Co se týče těchto katalogových věcí jako je Ori a Avon, tak MK u mě jednoznačně vede co se týče doby, jakou malovátka vydrží po aplikaci. Dekorativní kosmetika je fajn a za přijatelné peníze, ale ty jejich super drahé krémy bych si určitě nekoupila, skoro se to blíží cenám za "opravdové" značky, jako Juvena apod.

katrina*
hodnocení

0x

Já MK používám a zárověn propaguji a jsem s ní moc spokojená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]