Dobrý večer všem.Už je to dávno co jsem něčím-co dům dá vyčistila zašlý zrcadlo.Mám na mysl takové skvrny které i po ironu vystoupí.Poradíte dámy?Děkuji.
Není skvrna jako skvrna některé jsou v samotném zrcadle v "hloubce" a těch se nezbavíte, leda vyměnit zrcadlo a nebo na ty povrchové nedám dopustit na Clin ve spreji
krkovicka*
Jsou to ty hnědý mapy v zrcadle. doplněno 31.10.11 19:09: Ocet a sul,vše jen drhnout ubrouskem.Zrcadlo je stříbro.Stejně se čistí i mince,jen né měděné.Tak děkuji :D doplněno 31.10.11 19:11: Vyčistila jsem jen povrch od bílých map,ty zarezlé hluboké mapy opravdu nejdou.
ann*
Tak to je stářím a kolikrát i "nekvalitou" zrcadla, to už nevycídíte
Ahojky Krkovičko! Ty zarezlé mapy jsou zevnitř zrcadla, to nejde odstranit. Smiř se s tím. Také mám secesní zrcadlo, starožitné a má v rozích ty mapky, to neubírá zrcadlu na kráse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.