Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit zrcadlo?

Od: krkovicka* odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer všem.Už je to dávno co jsem něčím-co dům dá vyčistila zašlý zrcadlo.Mám na mysl takové skvrny které i po ironu vystoupí.Poradíte dámy?Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

2x

Není skvrna jako skvrna :) některé jsou v samotném zrcadle v "hloubce" a těch se nezbavíte, leda vyměnit zrcadlo a nebo na ty povrchové nedám dopustit na Clin ve spreji

krkovicka*
hodnocení

Jsou to ty hnědý mapy v zrcadle.
doplněno 31.10.11 19:09: Ocet a sul,vše jen drhnout ubrouskem.Zrcadlo je stříbro.Stejně se čistí i mince,jen né měděné.Tak děkuji :D
doplněno 31.10.11 19:11: Vyčistila jsem jen povrch od bílých map,ty zarezlé hluboké mapy opravdu nejdou.
ann*

Tak to je stářím a kolikrát i "nekvalitou" zrcadla, to už nevycídíte *nevi*

Ahojky Krkovičko! Ty zarezlé mapy jsou zevnitř zrcadla, to nejde odstranit. Smiř se s tím. Také mám secesní zrcadlo, starožitné a má v rozích ty mapky, to neubírá zrcadlu na kráse. :)

lidus*
hodnocení

1x

Říká se tomu, aspoň u nás, že zrcadlo slepne, Suzy už napsala, že čištění nepomůže.

pt®
hodnocení

0x

Pokud je to starožitné zrcadlo, má svou patinu, a u nového se ty fleky neodstraní, raději to chce nechat uříznout nové. - stařenka

polinek*
hodnocení

0x

to už se ničím nedá napravit. Je již slepé zrcadlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]