Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vždy jsem měla delší menstr.cyklus, ale přesto žádné problémy s otěhotněním. Nyní jsem vysadila HA Sunya a již čtvrtý měsíc nemám menstruaci. Na vyvoláváci injekci se mi příliš nechce, je to vytloukání klínu klínem, spíš bych chtěla poradit, jestli nemáte zkušenost s nějakým přírodním přípravkem, který by pomohl organizmu opět najít svoji rovnováhu. Slyšela jsem o Sarapisu? Díky za odpověď!
Evo, na vyvolání menstruace funguje svařit červené víno a vypít ho. To ale funguje při "zpoždění", a tohle Vaše 4 měsíční zpoždění mi přijde přespříliš. U gynekologa jste byla?
Ještě jsem tam nebyla, četla jsem dost diskuzí, kde ženy mají zkušenost, že jedna injekce pomohla pouze jednorázově, ale dál zůstavaly bez menstruace... Spíš, že je to tělo těma hormonama tak rozhozené, tak čím ho dát zase dohromady
Evo, pokud tu injekci nechcete, lékař Vám ji přece nedá.
Já bych se pro svůj klid nechala prohlédnout, co když to není jen "hormonální nerovnováha"? Na diskuze kašlete. Nezahrávejte si se svým zdravím.
K doktorce určitě půjdu, nejsem z těch, co by utíkali před problémy, jen mě zajímaly zkušenosti ostatních žen. Děkuji!
V pořádku. Teď už to není tak, že pan doktor rozhodně a pacient se musí podvolit. Ještě mě napadlo - nejste třeba těhotná?
4 měsíce bez menstruace? Tak to byste raději měla jít k doktorovi. Samozřejmě, že po vysazení antikoncepce nějakou dobu trvá, než tělo najede na normální cyklus, ale ve vašem případě je to už dost dlouho a nemyslím si, že by Sarapis pomohl. Nechte se zkontrolovat lékařem, aby u vás nebyl nějaký problém. Zvláště pak, jestli jednou budete chtít děti. Bohužel, toto antikoncepce dosti často způsobuje, že normální menstruační cyklus jaksi sám od sebe nenaskočí. Kdybyste chodila na webové stránky pro maminky typu Modrý koník, Emimino apod., tak byste se tam dočetla spousty nářků podobně postižených žen, kterým menzes taky nechodí a nechodí. Takže tak asi.
Opravdu hodně často, aniž si to ženy uvědomují a nebo tomu nechtějí věřit, tak to může být způsobeno, mimo jiné, životosprávou. Tedy pokud třeba "experimentujete" s nějakým hubnutím a nebo jste třeba i rapidně zhubla, tak se nemůžete divit (třeba toto není Váš případ?)
Příští týden jsem objednaná k doktorce, uvidím, jestli není nějaký nečekaný problém, když bude vše o.k., zkusím očistnou kůru Sarapisem a čajem, až budu moct napsat, co se změnilo, dám určitě vědět.
Mimochodem, žádné hubnutí ani žádné podobné věci jsem nepodnikala, no uvidíme Všem díky za rady!
AHOJKY CHCI SE TE JENOM PROSIM TE ZEPTAT,TLOUSTNE SE PO TY ANTIKONCEPCI SUNYA?POTREBUJU PRIBRAT A SLYSELA JSEM,ZE PO TYHLE ANTIKONCEPCI SE TLOUSTNE.MUZES MI PROSIM NAPSAT,JESTLI JSI TAKY PO NI NECO PRIBRALA?JINAK NA TU TVOU OTAZKU,VIM TAKY JEN O TECH INJEKCICH,TAKZE ASI MOC NEPORADIM.PREDEM DIKY ZA TVOU ODPOVED.CAUKY LUCKA...
Těm, kdo mi nějak poradil musím radostně říct, že už menses zase naskočilo, sláva. U doktorky jsem hned ze začátku pro jistotu byla, ale tam bylo vše v pořádku, chtěla mi píchnout injekci, ale já se nedala, že zkusím čas očisty. Koupila jsem si Sarapis a pila poctivě čaj
.Doufám, že se dá organismus rychle dohromady a brzy se zase dočkáme dalšího mimíska
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.