Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celulitida v 16, jsou účinné krémy?

Od: denda890 odpovědí: 14 změna:

Ahoj:)

Potřebovala bych poradit. Jsem hubená... a mýty o tom, že holky, co jsou "kost a kůže" nemůžou mít celolitidu je fakt blbost... Začíná se mi dělat. A to hodně. Je to asi taky dost dědičné, máma má naprosto příšernou celolitidu... Strašně dlouho jsem věřila, že mně se tuto vyhne, ale nevyhnulo. Začalo to asi předloni jedním dolíčkem těsně pod zadkem a teď mám ďolíčky od spodku zadku až dolů po stehnech:( Je to vidět i bez toho, abych kůži různě natahovala... Je mi teprve 16 a dost mě to děsí, že jestliže mam teď tutu hrůzu, co budu mít za deset let... Mám myslím si dost hezkou postavu a v létě do plavek mi tohle bude hoodně vadit. Vím, že s tím nic moc nenadělám, ale napadlo mě, jestli nejsou alespoň do určité míry účinné ty krémy s Q10... Jestli alespoň trošku pomůžou... Dřiv jsem se o to moc nezajímala, ale na internetu jsem viděla nějaké za 250 (nivea) a tak bych chtěla rady od zkušenějších než jsem já, než se dám zase do nákupu krému, který prohlašuje, jak 60% zbaví celolitidy, ale nebude k ničemu..

Nebo jsou ještě nějaké jiné podobné metody, než krémy? Samozřejmě něco, co holka jako já může udělat.

Díky moc, hezký večer:)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomangel*
hodnocení

0x

Přijeď ke mě , budu ti dělat denní masáže :))

andrea*
hodnocení

0x

O krémech moc nevím, ale vím, že jsou na celulitidu nějaké cviky. Zkus se mrknout na net a zadat celulitida cviky.

hodnocení

0x

Ahoj.Celulitida není otázkou obezity,ale tím,že je tělo překyselené,a plné toxinů,takže je potřeba čistit zevnitř,ne nějakými krémy,na kterých jejich prodejci velmi dobře a stabilně vydělávají*cteni*

astar*

Jakých zas toxinů proboha? Jaké vyčištění zevnitř? Nezlobte se na mě, ale to jsou plky jak z TV reklamy.

martinaa*

Jen proto, že něčemu nevěříte a evidetně tomu ani nerozumíte, to nemusí hned být plky:)

Martinko,děkuji za podporu;)Opravdu,těžko radit,když dotyční nevědí oč tu vlastně běží!

denda890
hodnocení

a jak se teda "vyčistím" zevnitř?...

lindaf*

Ahoj, celulitida je mrcha, ale věř, že krémy jsou jen ošálení těla, zkus spíš posilovat nohy a zadek (podle toho kde tě trápí) mrkni na net dají se najít účinné cviky, které mě třeba osobně pomohly.. :)

denda890
hodnocení

Po nějacích cvicích jsem se se na internetu dívala, ale nic moc jsem nenenašla:(..

lindaf*

ty cviky možná i spíš než na netu se zkus podívat v knihovně po nějaké knížce... :) pij hodně (zase ne moc), a vodu a můžu doporučit vodu s citrónem :) je dobrá, osvěžující a i pro zdraví..

doplněno 25.02.13 13:45:

mrkni tady

doma.nova.cz/...

eotazky.sk/...

sport.porad.cz/...

to posledni použijěš možná spíš v létě, ale jsou tam takové sporty, které se dají dělat víceméně i rekreačně a přitom mohou pomoci, je důležité hlavně cvičit pravidelně a přizpůsobit tomu i stravu, nejíst na noc, vyhnout se tučným jídlům.. (KFC, McDonald's..) ;)

denda890
hodnocení

Už jsem si našla cviky, dokonce už jsem dvakrát civičila. U mě stačí, abych si zvykla, že je to část denního programu a pak to budu zvládat. Našla jsem možná lepší cviky, ale jsou shodné s těmi z druhého odkazu, ty co tam nejsou přihodim ;)

Fastfoody rozhodně nenavštěvuji. Jím myslím si dost vyváženě a pravidelně, piju také dost.

Nakonec to asi budu dělat taky, že každý večer budu cvičit ( se sluchátky v uších a rytmickou hudbou naplno to jde samo *palec*), pak půjdu do sprchy a pak si nohy namažu některým z těch zpevňovacích krémů. Ten co mám doma teď, je pouze takový vzorek z Rossmana (Isana) s Q10. Dostala jsem ho a tak ho alespoň takhle spotřebuju. V drogérce se porozhládnu, co tam je, ale žádný drahý krémy kupovat rozhodně nebudu. Mám se mazat obyčejným krémem, nebo alespoň tím, co by my "měl" zpevnit kůži? ;)

Tak snad od toho neopustím, prý po 4 týdnech pravidelného cvičení jsou vidět výsledky, takže počítám, že alespoň do těch letních prázdnin bych měla nějaký výsledek mít.

:)

iz*
hodnocení

0x

Dando, celulitida (nikoliv celolitida) není žádná nemoc, je to jen způsob, jak (především) ženám ulehčit od peněz.

Začni pořádně cvičit, běhat, jezdit na kole, plavat, ... a budeš mít po starostech.

hodnocení

0x

delas jak kdyby synci cumeli na nakou celulitidu , kdyz je holka pekna a sympaticka a inteligentni tak i ten spicek je krasny

tamina*
hodnocení

0x

Ahoj krémy ti pomůžou podpořit, ale zázraky samy neumí.Mně na celulitidu hodně pomohla hot joga-cvičíš ve 42st,.a to teplo je asi zázračný či co :D, kdybys ji chtěla taky vyzkoušet, tak se podívej na hotcityyoga

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]