Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych dát jedné mojí spolužačce k vánocům nějakej originální (ale přitom levnej) dárek, napadl mě přívěšek na klíčky s její fotkoum, nebo malej kalendář s jejíma fotkama. Myslíte, že by se jí to líbilo? A pokud jo, kde se dají ty přívěšky obědnat? A myslíte si, že je to dobrej dárek, nebo, že mám vymyslet něco jinýho? Děkuji.
Je to pěkný, zajímavý a originální dárek. Dobře jsi vybral. ten přívešek na klíče by byl prima, víš že jsi mě inspiroval a budu o něčem podobném uvažovat pro vnoučata? Jinak je důležité, abys měl její fotku, na které je pěkně.
Tato služba je dneska snad v každém městě, včetně těch menších, já bydlím 8 km od městečka s 10 tisíci obyvatel a fungují tam také. Potiskují trička, hrníčky, kalendáře, prostě, co chceš. Tu klíčenku jsem tam neviděla, ale jistě by ji udělali také. Tak ať se dárek líbí. Jaga.
Takový by se dal udělat i ručně, někde si najít potřebné věci (fler.cz nebo nějaký diy v okolí?), kovovou placičku s vyvýšeným okrajem a poutkem, řetízek s karabinou nebo karabinu samotnou, fotku vytisknout na tvrdší papír, zakápnout tou průhlednou plastovou hmotou a nechat zatuhnout. Kamarádka takhle vyrábí náušnice a jiné blbinky, výsledek pak je k nerozeznání od těch z obchodu.
Jestli máte, vybral bych hezkou pamětní fotku z nějaké události, kde jste společně. Protože já bych jen svou vlastní fotku u sebe nenosil.
Děkuji za rady, tak jsem se rozhodl, že jí to koupím, právě to vyrábím ale mám menší problém... Nevím jestli tam nechat napsat i nějaký text (ve stylu "Pro X od Y" nebo jen její jméno, nebo tam text vůbec nedávat...) S tímhle si fakt nevím rady díky za radu
Já bych text k její fotce nedávala žádný. Text bych dala v případě, že by to bylo foto tvoje. Rozhodnutí je ovšem na tobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.