Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je přívěšek na klíčky s fotkou dobrej dárek?

Od: darek odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěl bych dát jedné mojí spolužačce k vánocům nějakej originální (ale přitom levnej) dárek, napadl mě přívěšek na klíčky s její fotkoum, nebo malej kalendář s jejíma fotkama. Myslíte, že by se jí to líbilo? A pokud jo, kde se dají ty přívěšky obědnat? A myslíte si, že je to dobrej dárek, nebo, že mám vymyslet něco jinýho? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dárek je to pěkný a neokoukaný. Určitě ho kamarádka ocení.

doplněno 28.10.11 13:07:

Mrkni na stánky např. fotolab.cz, nebo fotodarky.cz;)

hodnocení

0x

Je to pěkný, zajímavý a originální dárek. Dobře jsi vybral. ten přívešek na klíče by byl prima, víš že jsi mě inspiroval a budu o něčem podobném uvažovat pro vnoučata? Jinak je důležité, abys měl její fotku, na které je pěkně.

Tato služba je dneska snad v každém městě, včetně těch menších, já bydlím 8 km od městečka s 10 tisíci obyvatel a fungují tam také. Potiskují trička, hrníčky, kalendáře, prostě, co chceš. Tu klíčenku jsem tam neviděla, ale jistě by ji udělali také. Tak ať se dárek líbí. *palec* Jaga.

dzordz*
hodnocení

0x

Takový by se dal udělat i ručně, někde si najít potřebné věci (fler.cz nebo nějaký diy v okolí?), kovovou placičku s vyvýšeným okrajem a poutkem, řetízek s karabinou nebo karabinu samotnou, fotku vytisknout na tvrdší papír, zakápnout tou průhlednou plastovou hmotou a nechat zatuhnout. Kamarádka takhle vyrábí náušnice a jiné blbinky, výsledek pak je k nerozeznání od těch z obchodu.

Jestli máte, vybral bych hezkou pamětní fotku z nějaké události, kde jste společně. Protože já bych jen svou vlastní fotku u sebe nenosil.

darek
hodnocení

Děkuji za rady, tak jsem se rozhodl, že jí to koupím, právě to vyrábím ale mám menší problém... Nevím jestli tam nechat napsat i nějaký text (ve stylu "Pro X od Y" nebo jen její jméno, nebo tam text vůbec nedávat...) S tímhle si fakt nevím rady :( díky za radu :)

Já bych text k její fotce nedávala žádný. Text bych dala v případě, že by to bylo foto tvoje. Rozhodnutí je ovšem na tobě. ;)

ann*

A to já bych tam naopak text dala, přeci jen to pro ni bude jako ... talisman od někoho, kumu na ní záleží :). Třeba jen to: záleží mě na tobě : víla z paloučku : pro frajerku : hvězdička na nebi ... *hi* no co já vím ;) když už jí chce dávat originální dárek tak to asi bude od srdce *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]