Nejste přihlášen/a.
Ahoj ženy, nevíte jestli se dá mléčná modelovací hmota strouhat?
Chtěla bych s ní oplácat strany dortu a jestli ano, tak jak na to?
Díky moc.
Záleží na hmotě, neměl by to být problém, jen ji nehte dostatečně ztuhnout, nastrouhejte na tác, do prostoru ať se nakupí a neslepí dohromady, potom opěd nechejte ztuhnout, kdyby jste to neudělala při oplácavaní by se mohla spojit a nebylo by to pěkné.
Neručím za výsledek, vycházím jen ze svých znalostí o marcipánu, pokud to tak mohu říct.
Jinak stejně bych doporučil dort potáhnout do rovného povrchu, poté třeba na marcipán nalepit kokosovou moučku, pokud vyžadujete takovýto povrch.
Také můžete zkusit posypat moučkovým cukrem a pak horkým vzduchem nechat zkaramelizovat, plocha rovněž zdrsní, ale pozor na marcipán
Přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.