Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můžete mi prosím doporučit nějakou osvědčenou značku DROGISTICKÉHO šamponu pro každodenní mytí vlasů? Nechci si však vlasy zničit, takže prosím vaše zkušenosti...
Pokud nepracuji jako horník nebo podobná profese, tak je každodenní mytí vlasů nesmysl, který zabraňuje jejich přirozenénu růstu.
To jaksi vubec neni pravda, ted jsem se schvalne ptala tchynky kadernice Pokud pouzijete jemny sampon, tak si klidne muzete umyvat vlasy denne, ale neni potreba nanaset sampon dvakrat, staci jenom jednou. A ze by zabranoval rustu vlasu, to pry ani nahodou
Doporucuje sampony na jemne vlasy ci pro kazdodenni pouziti, vyhnout se radam Fructis ci vyrobkum 2v1.
A nějaká konkrétní značka, prosím, prosím...? Jinak je skutečně pravda, že každodenní mytí vlasům neškdoí. V jiných zemích je to zcela běžné. Naopak přijde některým cizincům divné, že my si vlasy nemyjeme každodenně.
Spíše je zatěžuje fénování, kulmování, žehlení a další ,,tepelné úpravy,,
Myju si vlasy (z nutnosti, nikoli nadšení) každý den léta letoucí a rostou jak blázen. Vadí jim spíš všechno ostatní, třeba zuřivé česání, hormonální výlevy a tak Nejvíc se mi osvědčilo značky střídat a nepadla jsem snad nikdy na žádný špatný, leda že mi nesedl k typu vlasů. Škoda, že už nevyrábí Dermacol, ty byly skvělé. Z drogistických mám ráda Timotei (nebo jak se to píše), to je osvědčená stálice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.