Nejste přihlášen/a.
Ženy poradte, jake značky parfému a toaletní vody ted leti.Potřebuji koupit jako dárek pro rodinnou kamarádku k narozeninám (45let)Tak do 500kč... neni to moc,ale nic mne nenapada za tu cenu.Diky za každy tip.
Nepouštěla bych se na tenký led... Nezáleží totiž, co letí/neletí. Stejný parfém či toaletka voní na 10 lidech 10x jinak. Kolikrát se mi už stalo, že jsem šla do obchodu koupit "voňavku" na základě reklamy a nekoupila jsem. Buď mi nevoněla hned nebo voněla na postříkaném papírku, ale nevoněla na kůži. Nechcete jí raději koupit dárkový poukaz, ať si vybere sama?
Hani, ten poukaz je vyborny napad! Trefit se do vkusu zenske vune je orisek a malokdy se to podari, kdyz jdete naslepo. Ja si treba parfem vybiram zasadne sama, pricemz pritel a kamaradi vedi, jakou vuni mam rada.
Nikdy nezapomenu, jak byla kamaradka obdarovana velkym parfemem Acqua di Gio by Giorgio Armani. Cena plus minus ke dvema tisicum. Dnes ji pouzivam ja, protoze kamaradce se nelibila a pri jedne z mych navstev mi ji proste dala...:D
Já si taky myslím, že je lepší dát ten poukaz. Sice jsem tu četla ohlasy na různé vůně a jak jsou příjemné... Jenže každý má jiný nosánek. To, co voní mé sousedce, mi naprosto smrdí. To, co třeba voní mé mamce, bych si na sebe nastříkala možná tak za 10 let, pokud se mi změní čichové buňky. Kamarádka navíc už může mít něco vyhlídlého, ale chybí jí finance. A s poukazem už se pak dá kouzlit. Švagrová třeba nic specifického nechtěla k Vánocům, ale věděla jsem, že si stěžuje na boty. Tak jsem jí koupila dárkový poukaz do Bati, ať si vybere, co chce. A byla moc spokojená. Člověk udělá radost a nemá výčitky, když se sekne ve výběru.
Já jsem si koupila nedávno dámský Playboy,ta vůně je opravdu velmi příjemná a sexyCena:450kč,ještě vám zbyde na růžičku
Já bych mrkla na Avon nebo Oriflame. Parfém do 500 Kč nekoupíte, ale toaletní vodu ano a tady mají vždy široký výběr a ceny určitě do 500 Kč. Já osobně jsem jednou svojí mamce (tehdy stejně stará jako vaše kamarádka) koupila tuto: cz.oriflame.com/.... Já osobně pravidelně používám tuto cz.oriflame.com/....
Beckham signature/..., vydrží dlouho, voní velmi příjemně a hodí se k věku tak 35+, ale nemají ho všude. Ten signature bez "story"je něco jiného.
doplněno 22.10.11 15:55:tak odkaz znovu: parfemy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.