Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpevnit stehna a zadek?

Od: floweer odpovědí: 15 změna:

Poslední dobou se na mým jídelníčku objevuje skoro jen zelenina a ovoce. Občas nějaký celozrnný chléb se sýrem, piju jen vodu. Nejím a nepiju vůbec nic nezdravého, jako jsou takové ty sračky z "mekáče" nesnášim to! Denně cvičím tak hodinu, chodím se psem na 3/4 hodiny ven. Ale zadek stehna, který jsem chtěla mít aspoň trochu hubenější jsou pořád stejný.. *zed*, chtěla bych je mít štíhlejší a zároveň pevnější. Mám snad začít běhat, nebo co pro to víc udělat? Díky za rady :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

youngman*
hodnocení

0x

Cvičení a pohyb je v pořádku ale asi jíte málo, tím pádem má tělo snahu ukládat skoro veškerý kalorie co přijme, tím se jistí aby mělo zásoby na hladový doby. Přitlačte v tom jídle, začněte normálně jíst (ale zdravě). Víc kalorií

doplněno 24.02.13 19:04:

1 hodina cvičení a 3/4 hodiny venku už je slušný, myslíte si že člověk na to bere energii ze vzduchu?

honzmalatny*
hodnocení

0x

tak tak jak píše kolega,pohyb o.k.strava ne. chce to maso, kuřecí,ryby,libové vepřové,hovězí,ovoce,zeleninu,vícezrnné pečivo.Jíst pravidelně 5-6 denně.do toho ještě bazén,saunu,jízdu na kole nebo bruslení,z toho bolí nohy i prcina. v zimě lyže.

youngman*

to ti smažou kámo *haha*

doplněno 24.02.13 19:11:

kvůli tomu slovu

honzmalatny*

zatím se drží.*smich*

floweer
hodnocení

Díky :D to já jsem uvela jen jako příklad.. jím normálně 5x denně v menších dávkách :)

youngman*

Jo *smich* Jinak nechci být šťoural napsal si to pěkně ale Havlíček v televizi říkal že celozrnný je lepší než vícezrnný a 4-5 jíst ale..dobrý

doplněno 24.02.13 19:27:

"To je taky dobrá aktivita" :D Ale vážně nejlepší pohyb je sex

honzmalatny*

Jo asi jo,jen jsem to chtěl podotknout,aby tazatelka nehonila tělo a pak si dá rohlík.a je vše víš kde.

floweer
hodnocení

vy jste hrozní :D

honzmalatny*

? Víte kolik svalů zapojíte při aktivním sexu? A kolik kalorií při něm spálíte?Utahaná budete stejně jako po běhu,ale ten pocit,je úplně jinačí...*uspech**hi*

floweer
hodnocení

až na to, že anii nevíte, kolik mi je :D :D

hodnocení

0x

No to je dost divné. Protože zrovna Vy, jestli je pravda co píšete, byste neměla mít problémy s nějakou nadváhou. Ale je docela možné, že to, co jsou pro Vás silná stehna a větší zadek, vidí ostatní docela jinak. Třeba jste ve skutečnosti docela normální štíhlé děvče. Pokud ovšem máte postavu, kdy i přes všechnu štíhlost máte širší spodní partie, tak to je genetické. Znala jsem jednu dívku, ta byla štíhlá až k pasu. Malá prsa, útlý pas, ale pak se najednou jakoby rozšířila měla dost velký zadek a silná stehna. Trpěla tím hodně a určitě ji to trápí dodnes. Ale s tím se asi nic dělat nedá. Ale nevím, jestli to je Váš případ, jen vím, že to existuje.

yollana
hodnocení

0x

Prospalování tukůdoporučuji běh s měřením tepové frekvence a pro zpevnění těchto partií zařaďte po běhu výpady. Pozor ale na držení těla - pěkně rovná záda, koleno přední nohy nesmí jít přes špičku a koleno zadní nohy tahejte dolů. Nevím, jak jste na tom fyzicky, ale snažte se udělat tolik opakování na každou nohu, kolik vám to tělo dovolí a postupem času opakování přidávejte nebo si do rukou dejte závaží (stačí plné pet lahve).

Tedy co myslíte "přední nohou a zadní nohou"? Já mám nohy jenom dvě a nevím která z nich je přední a která zadní. Vaše rada je opravdu nad to "zlato". Koleno mám jedno na každé noze a je vepředu, vzadu žádné nemám, takže nevím, jak bych to zadní měla tahat dolů... To je zase srandy kopec. ;)

pumplu*
hodnocení

0x

Ahoj, mám stejný problém a už mě to nebavilo a řekla jsem si, že s tím musím něco udělat, ať mám hezkou postavu v plavkách. Také jsem změnila stravu a jídelníček a začala cvičit. Podle tohoto videa cvičím a pak ani nemůžu chodit a vše mě bolí, ale to je dobře :) . Zadek i stehna se mi začaly zpevňovat - sama to na sobě pozoruju :) . Tady je video na posilování hýždí a lýtek :) . Tak přeju hodně štěstí :) .

Zkuste nordic walking, posiluje se 90 procent svalů v těle, ale musí se to dělat dobře, mrkněte na instrukční videa, je jich na netu mnoho. Na posílení zadku, nohou, zad je tento sport hodně dobrý a jste na čerstvém vzduchu a v přírodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]