Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homeopatika-sociální fobie

Od: annal odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, Mám sociální fobii. Mohli by mi pomoc homeopatika konkrétně (Baryta carbonica 15 ch nebo Thuya occidentalis 15 ch)? Jestli ano, tak kolik tablet brát?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

1x

Pokud mohu radit, obraťte se na zkušeného homeopata. Homeopatika jsou úžasná, ale každému fungují jinak a každý potřebuje jiné dávkování.

hodnocení

1x

Na Váš dotaz Vám odpoví nejlépe lékař, nebo se lze informovat i v lékárně, aby jste si nijak neublížila, ale opravdu pomohla.

hodnocení

1x

Tohle je opravdu pro odbornika,kazdymu nalezi na psychiku neco jineho.ja jsem bravala Ignatia Amara,jsou to malinke antiperle,kterych se nesmi rukou dotknout a sypat rovnou do ust davkovacem,take se nesmeli pouzit s nejakou jinou pachuti v ustech,kava a podobne.Pomahali mi,ale jak rikam kazdemu nalezi jine.

draiv*
hodnocení

0x

Sociální fobie je široký pojem navíc ne zcela přesně definovatelný.Pokud zjednodušeně vycházíme z toho, že homeopatikum je vlastně připraveno z látky která v koncentrovaném stavu příznaky způsobuje,pak jste jistě ve vaší úvaze o možných homeopaticích vycházel z vašich potíží a jejich charakteru.Rozhodně nelze takto stručně doporučit to či ono.Kvalifikovaný a odpovědný homeopat, pokud vás nezná,potřebuje minimálně půl hodiny na seznámení se zejména také s typem vaší osobnosti a s mnoha, zdánlivě i nesouvisejícími vašimi vlastnostmi, příznaky,pocity atd.Pokud vám na tuto vaši otázku \zpatra\ někdo odpoví,pak určitě není homeopat ale šarlatán.Tím vám ale nechci brát víru, která jistě může také uzdravovat.

S timhle Draiv bych souhlasila,vzdyt js´de o psychiku a ta je slozita.nekdy ani odbornici,psychiatri po pul roce nezjisti presne dg.,nektere jsou temer shodne,podobne.Co takhle zkusit akupunkturu u zkuseneho lekare?navic je vse o nahode,musi se zkouset,lekari taky zkousi nez se strefi,zalezi jak pacientovi bude pomahat,citit se lepe,ci naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]