Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč lidé nosí tílko?

Od: radovanovan odpovědí: 14 změna:

Nechápu, proč někteří lidé nosí tílko a na něm triko, nebo košili. K čemu vlastně tílko je?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Kvuli poceni, kvuli chladu zvenci...

elbarto*
hodnocení

0x

Já nosím tílko skutečně jen občas a to pouze pod košili, je to pro mě prostě pohodlnější. Mít na sobě tílo a na něm košili je pro mě daleko příjemnější pocit než mít jen košili...

sargo*
hodnocení

0x

Kromě zmíněného prý i kvůli chlupům, že prý trčící z výstřihu nepůsobí dost elegantně :-D

sokolik
hodnocení

0x

Proč se nosí tílko? Protože je to sexy, pěkné, nepotí se v zimě hřeje, lepší pocit.

martinaa*
19.10.11 19:22

Sexy?

pt®
hodnocení

0x

Vlétě v něm není horko a v změ hřeje. Vše jde s věkem. - stařenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Drží tělesné teplo,někteří nosí i legíny.Navíc některé slabé košile jsou natolik průhledné,že by to nebylo ani společenské.

hodnocení

0x

Pod košili určitě - když se člověk zpotí tak se košile nelepí na tělo.

lidus*
hodnocení

0x

Můj muž zas nemůže pochopit, jak může některý muž vyjít ven bez tílka. Mimochodem, nevíte někdo kde se dají sehnat bavlněná nebo i fukční tílka dírkovaná, dříve stály kolem 100kč ale nejsou nikde.

Liduš, měla jsem, nikdo to nenosil, tak jsem je vyhodila. Jinak ve vedlejší vesnici je prima krámek, nejsou to vietnamci, přesto jsou tam slušné ceny, poptám se tam. Jaga.

lidus*

mimibazar.cz/... zde je přesně to co hledám ale velikost XL.

hodnocení

0x

Muži nosí tílka, proto, že jsou příjemné na těle, sají pot, dobře v tílku vypadají a chtějí se líbit ženám. Byl by pěkný pohled na sportovce na hřišti bez tílka, jak se z nich leje pot? Muž v obleku, kde mu prosvítá břicho? Udělaný muž jde v košili bez tílka, jeho dvojky prsa se mu pohupují do chůze. Není lepší pohled na muže v tílku?

doplněno 20.10.11 14:37:

foto z internetu

doplněno 20.10.11 15:42:

V Globusu mají krásné děrované tílka i ve sportu v Tescu. V Globusu mají i děrované bílé, barevné Termo.

Proč lidé nosí tílko?

dery*
hodnocení

0x

Co se týče pánů, je například společensky nevhodné, aby pod bílou košilí bylo vidět tělo... Já zase nosím tílka pod světříky, aby mi bylo tepleji...

draiv*
hodnocení

0x

Na jednu věc se snad zapomíná, dříve asi častěji byly mnohé košile či mikyny z rtůzných umělin, které mnohdy dráždily,škrábaly, zkrátka byly pro tělo nepříjemné.A zde se právě uplatnilo obyčejné leč bavlněné tílko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]