Já nosím tílko skutečně jen občas a to pouze pod košili, je to pro mě prostě pohodlnější. Mít na sobě tílo a na něm košili je pro mě daleko příjemnější pocit než mít jen košili...
Můj muž zas nemůže pochopit, jak může některý muž vyjít ven bez tílka. Mimochodem, nevíte někdo kde se dají sehnat bavlněná nebo i fukční tílka dírkovaná, dříve stály kolem 100kč ale nejsou nikde.
Liduš, měla jsem, nikdo to nenosil, tak jsem je vyhodila. Jinak ve vedlejší vesnici je prima krámek, nejsou to vietnamci, přesto jsou tam slušné ceny, poptám se tam. Jaga.
Muži nosí tílka, proto, že jsou příjemné na těle, sají pot, dobře v tílku vypadají a chtějí se líbit ženám. Byl by pěkný pohled na sportovce na hřišti bez tílka, jak se z nich leje pot? Muž v obleku, kde mu prosvítá břicho? Udělaný muž jde v košili bez tílka, jeho dvojky prsa se mu pohupují do chůze. Není lepší pohled na muže v tílku?
doplněno 20.10.11 14:37:
foto z internetu
doplněno 20.10.11 15:42:
V Globusu mají krásné děrované tílka i ve sportu v Tescu. V Globusu mají i děrované bílé, barevné Termo.
Na jednu věc se snad zapomíná, dříve asi častěji byly mnohé košile či mikyny z rtůzných umělin, které mnohdy dráždily,škrábaly, zkrátka byly pro tělo nepříjemné.A zde se právě uplatnilo obyčejné leč bavlněné tílko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.