Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit pujcovnu luxusnich svatebnich satu

Od: imp odpovědí: 5 změna:

Prosim nevite kde najit pujcovnu svatebnich satu luxusnich bohatych ne jednoduchy styl moje sestra se vdava uz jsme obehali snad 15pujcoven a nic se ji nelibi a to se vdava 25.11. je ochotna jet i do Prahy jsme z Pardubic na cene pujcovneho nezalezi koukla jsem i na net ale nic ohromujiciho mate- li naky tip prosim napiste uz je to hruza chodit sni a pritom nekde jsou opravdu nadherne saty ze se mi libi ji ale ne.Hela

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevěsta mýho synovce si pučovala šaty v Lanškrouně.

hankauk*
hodnocení

0x

Já měla šaty z Pronuptie, ale tak se to už asi ani nejmenuje. Byly podobné těm na obrázku. Pouze živůtek byl spíše v empírovém stylu, takže pod prsy střiženo. Rukávy to mělo velmi podobné. Šaty působily velice lehkým dojmem.

www.saty-svatebni/... - Tady si půjčovala kolegyně

www.farfallino.cz/... - Tady mají značku Hervé, kterou jsem chtěla. Bohužel, před lety pro mě byly hodně drahé.

Kde najit pujcovnu luxusnich svatebnich satu

sokolik
hodnocení

0x
Podívejte...Agentura NevěstaOpočenská 536, 199 00 Praha 9-Letňany

krkovicka*
hodnocení

0x
Svatební dům NUANCE na Národní třídě.Není tomu tak dávno když byli v pořadu Samadoma a představte si,mají tam vše,navrhnou Vám i diopt.brýle k šatům :D

hodnocení

0x

Když je sestra tak náročná a zřejmě bohatá, ať zkusí Blanku Matragi...Moje dcera měla letos svatbu, měla šaty za 3 500 s výzdobou na auta,s podvazkem, s poduškou na prstýnky a druhé šaty, ty samé na večer krátké a sklidila s tím velký úspěch, moc jim to slušelo. Půjčovala si to v malé půjčovně v Aši. Myslím, že dnes se dá vybrat nádherná svatební róba kdekoliv v půjčovně, ale v jednoduchosti je krása...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]