Nejste přihlášen/a.
mohla bych se prosim zeptat, cim bych si mohla zesvetlit vlasy kdyd jsem si je este nikdy nebarvila apod. a ani nechci? napadlo me treba krepak, hermanek... jenze to se hned smyje a nechci si ruznyma barvama nicit vlasy, jelikoz jsem este nikdy nemela ani melyr... predem vam moc dekuju za odpoved
Jestli jsi si vlasy ještě nikdy nebarvila a nechceš si je poničit, jdi do heny. Efekt není tak výrazný, ale na rozdíl od barev, navíc zesvětlovacích, vlasům svědčí. Jen aplikace je prý trochu náročnější - popisovala mi sestřenka, že ji má na hlavě několik hodin - to nevím jak to přesně chodí, ale v návodu už si počteš a jedno sobotní odpoledne strávené u pár filmů se jistě zvládne
Vzhledem k odpovědím dole jenom dodám, že zmíněná sestřenka má vlasy jak hedvábí a dává si je do červevých odlesků, odtud ochota ji doporučovat. Ale holt o zkušenosti různé není nouze
No... Henna je docela náročná. Jednou jsem to zkusila a nedopadlo to dle mého očekávání. Taky jsem znala jednu borku, dermatoložku, která pracovala v kosmetickém salonu. Tvrdila, jak je Henna super a neničí vlasy. Když jsem viděla ty její, tak mi bylo do pláče. Vlasy naprosto ukrutně zrzavé, suché a takové zacuckované. Měla jsem pak debatu se svou kadeřnicí a ty mi říkala, že Hennu vůbec nedoporučuje. Řekla bych, že i Vivien Westwood si ji patlá na vlasy a nevypadá zrovna vábně.
Dnes už existují barvy bez amoniaku a rozhodně vlasům neškodí, pokud se používají s mírou a v kombinaci s ošetřující kosmetikou.
Ahoj. Henu radšej nepoužívaj, lebo získaš hrdzavý nádych, iba ak by ti to nevadilo. Nechaj si radšej pekne prirodzené vlasy, prípadne môžeš použiť citrónovú šťavu. Alebo použi zmývateľný farebný šampón, ...no aj ten vysušuje vlasy. Ak chceš skúsiť melír bez toho, aby ti zostal vo vlasoch, kúp si farebný sprej na vlasy, sú rôzne odtiene, ktoré môžeš striedať a hocikedy zmyť.
Co vyzkoušet šampon s barvou, mytím hlavy se barva postupně omývá. Příště si můžete vyzkoušet zase trochu světlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.