Nejste přihlášen/a.
Krásný den dámy, dnes u nás svítí sluníčko a nefouká. Teplota 11 stupňů
Ptám se - má i v tomto počasí cenu věšet prádlo ven, když jsou šňůry do dvora, kde je stín? V zimě prádlo vymrzne, ale teď?
Děkuji
Ja uz ven nevesim. Mam terasu na sever a tam slunicko nezasviti a pradlo mi neschne. Na to, abych ho jednou vesela ven na vyvetrani a pak zas domu na dosuseni, jsem lina. Pekne na susak, kde si muze viset podle libosti az do uschnuti.
Dáváme ven nejen prádlo i když je škaredě, prádlo i oblečení na balkoně krásně vyfouká, voní. V zimě, když mrzne jen praští, je venku vše i deky a polštáře, jen na chviičku, ale to se spí!
Martino, zatím to jde věšet ven, jen jestli někdo netopí v kamnech, aby prádlo nenatáhlo nějaký odér z komínu. Já mohu jen doporučit sušičku na prádlo. nechtěla jsem ten "luxus" ani za nic. no a jsem nad míru spokojená Sušička má filtry, a koukala jsem, co zachytí z prádla prachu a cucků. prádlo je nadýchané a některé kusy ani nežehlím. A už vůbec nemluvím o tom, když jsem zvedala ruce s ložním prádlem na šňůru, co mi dělaly klouby. teď suším bezbolestně. No, je to můj názor a moje zkušenost. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.