Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věšet prádlo ven i v tomto počasí?

Od: martinaa* odpovědí: 12 změna:

Krásný den dámy, dnes u nás svítí sluníčko a nefouká. Teplota 11 stupňů:)

Ptám se - má i v tomto počasí cenu věšet prádlo ven, když jsou šňůry do dvora, kde je stín? V zimě prádlo vymrzne, ale teď?

Děkuji:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

4x

Jasně, šoupla bych to ven! Sluníčko je nejlepší desinfekce :) A pak rovnou vyžehlit, trošku vlhké se to žehlí hned líp :)

hodnocení

4x

Věším ven prádlo po celý rok. I když třeba dokonale neuschne, aspoň vyfouká, voní čerstvým vzduchem a doma se potom už vyvětrané snadno dosuší.

Vzpomínám, jak jsem kdysi měla prádlo venku v zimě a při sbírání jsem přelomila dědovi košili. To bylo haló. Měl z ní pak takové krátké bolerko.*haha* Jaga.

martinaa*
hodnocení

To bych neverila, ze je to vazne mozne:D:D

krkovicka*
hodnocení

0x
Proč ne?Na vyfoukání dobrý.Mě už tam dnes visí osušky ;) neuschnou,ale budou sluníčkem nabité.Praha-16C

martinaa*
hodnocení

Jenze nam na snury slunicko nesviti:(

cocinkamichalka*

Ale čerstvý vzduch určitě máš Marťo, ne? ;) Tak to aspoň vyfouká. Já si jdu na balkon přehodit na sluníčko peřiny.

martinaa*
hodnocení

No jasne:D:D Dekuji za rady, uz visi venku:)

krkovicka*
Vůbec to nevadí.Jak píše Jaga,vítr prádlo přefučíí.No a v zimě klidně po ránu peřiny ven.Prý mráz zabije roztoče.

cyril*
hodnocení

0x

Dáma sice nejsem, ale řekl bych, že věšet prádlo ven za daných podmínek cenu má, zvláště pak jedná-li se o prádlo k usušení po vyprání. ;)

pb®
hodnocení

0x

Ja uz ven nevesim. Mam terasu na sever a tam slunicko nezasviti a pradlo mi neschne. Na to, abych ho jednou vesela ven na vyvetrani a pak zas domu na dosuseni, jsem lina. Pekne na susak, kde si muze viset podle libosti az do uschnuti.

hodnocení

0x

Dáváme ven nejen prádlo i když je škaredě, prádlo i oblečení na balkoně krásně vyfouká, voní. V zimě, když mrzne jen praští, je venku vše i deky a polštáře, jen na chviičku, ale to se spí!

pt®
hodnocení

0x

Martino, zatím to jde věšet ven, jen jestli někdo netopí v kamnech, aby prádlo nenatáhlo nějaký odér z komínu. Já mohu jen doporučit sušičku na prádlo. nechtěla jsem ten "luxus" ani za nic. no a jsem nad míru spokojená Sušička má filtry, a koukala jsem, co zachytí z prádla prachu a cucků. prádlo je nadýchané a některé kusy ani nežehlím. A už vůbec nemluvím o tom, když jsem zvedala ruce s ložním prádlem na šňůru, co mi dělaly klouby. teď suším bezbolestně. No, je to můj názor a moje zkušenost. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]