Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace horních očních víček

Od: oci odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, již delší dobu mám unavené oči a pozorují častější slzení, hlavně ráno po probuzení. Mám částečně převislá víčka a tudíž bych měla prodělat operaci horních víček. Bude mi 60 let. Může mi někdo podle skutečnosti / ne reklama/ sdělit jaké to je a zda má osobní zkušenost s nějakou konkrétní ordinací. Děkuji D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Kamarádka ¨si operaci dala jako dárek k 50, neměla žádné modřiny ale viděla jsem ji týden po zákroku, byla na plastice v Brně Králově poli a platila (pokud se pamatuju dobře) asi 15000. Pokud by jste měla zájem o Brno, zjistila bych přesně.

sisa33*
hodnocení

0x

Moje maminka i teta si daly operovat horní víčka, ale ani u jedné se mi to nelíbilo. Vypadaly pak hodně smutně. Operace byla provedena krásně a jizvy skoro vůbec nejsou vidět.

Nejdříve bych si zašla k očnímu lékaři a pokud by mi řekl že slzení oka způsobují převislá víčka šla bych do toho, jinak ani zadarmo. Dávaly 6000kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]