Nejste přihlášen/a.
Od příštího týdne, budu učit jeden semestr na jedné vysoké škole. Je mi 28, takže moji žáci nebudou o moc mladší než já. Už teď se ale nemůžu rozmyslet, co si na sebe vezmu. Nechci tam totiž jít jako nějaká štětka, ale ani nechci aby mě tam měli za starou profesorku. Pomozte mi prosím, jak vy byste se oblékly.
Jakou máte postavu? Jste mladá, tak beru, že jistě štíhlou Takže já bych si oblékla džíny (barvu dle typu postavy a vkusu) a boty na podpatku (podle zvyku - malý, velký, platforma, klínek...) a pak třeba košili, kterou bych ozvláštnila náhrdelníkem nebo šátkem. Je to velmi ženské, elegantní, ale svěží. Takové francouzské
Nebo punčocháče, kozačky a dlouhý svetr pod zadek s opaskem kolem pasu. Nebo nějakou jednobarevnou halenku a k ní výrazné náušnice. Oblečte si to, v čem se budete dobře cítit.
A nebojte se kombinace barev - ty dokážou i z obyč modelu triko+džíny udělat mladistvý outfit Klidně si na sebe vemte tři různé barvy (vhodně kombinovatelné). Třeba bílé kalhoty, zelený svetr a červený kabát by vypadaly dohromady pěkně. Nebo černá barva a k ní jakékoliv dvě jiné
Oblečte se tak, aby jste se cítila dobře a buďte sama sebou. Ve výběru oblečení se tak nemůžete splést, bude z Vás vyzařovat pohoda a to jistě studenti ocení. Přeji Vám mnoho úspěchů.
Dobrý den, já bych jistě zvolila nějaký kostým a to buď kalhotový nebo sukni (tu ale rozhodně ke kolenům).
Ja se obavam, ze by to prave pusobilo jako ze stare skoly. Na VS mame plno mladych kantorek, a prevladaji rifle s halenkami, jedna je takova trosku etno, tak nosi dlouhe sukne a drevene doplnky. Vypada to skvele
No jo Martino ale právě proto aby nevypadali mladě si mladí kantoři nechávají narůst vousy, já bych tedy u ženy volila určitě střídmost aby nevypadala jako studenti které učí.
Zase aby nevypadala jako stara panna:D
Ne kazde mlade zene sedne kostym ci kalhotovy kostym (ja bych treba vypadala silene), je nutno uzpusobit obleceni stylu, jaky tazatelka vyznava. Pokud nosi kostymky bezne, bude to ok. Pokud je vsak silne sportovni typ, lepe by vypadaly ony dziny nebo tmave kalhoty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.