Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s klubem harmonie (ulice Krausova) v Letňanech? Dostala jsem dárkový poukaz, ale nejde mi provést rezervace,telefon nezvedají. Je to regenerační centrum. Nenajde se tu někdo kdo už tam byl? děkuju
Dobrý den, letňanskou Harmoniii znám, také jsem čerpala dárkový poukaz. Je pravda, že dovolat se, je problém, ale bylo mi vysvětleno, že když maséři pracují, nemohou zvedat telefony, což je celkem logické. Já jsem se normálně objednala přes rezervační systém. Sice objednací termíny na 2 měsíce dopředu, mají stále plno, ale čekat se vyplatilo. S masáží jsem byla moc spokojená. Příjemné prostředí, milá masérka a perfektní masáž. Škoda, že čekací lhůty jsou tak dlouhé, hned bych si to zopakovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.