Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, co je pro pokožku lepší v zimních měsících - dát si jen pudr nebo je lepší make-up a poté pudr? Kamarádka mi říkala, že make-up lépe chrání pokožku v nepříznivém počasí, hlavně v mrazech a tím ji pomáhá udržet mladší (bez vrásek) a nepodrážďenou.
Je to pravda? Nebo je jedno co se v zimně používá?
Děkuji
Tohle slyším poprvé. Otázkou je, jestli vůbec musíš make-up či pudr používat?! Já hlavně používám hydratační krém. Pudr velmi sporadicky. Spíše když je nějaká akce. Make-up jsem nepoužila dobré 2 roky. Používám pouze zdravíčko v rozumné míře. Pleť vypadá zdravější a mladistvější. Nechci se chlubit, ale nikdo mi nehádá skutečný věk. Stále se to drží kolem nižší hranice dvacítky a to mi je skoro dvakrát tolik. Moje maminka pudr a make-up nikdy nepoužívala a pleť má hodně dobrou. A to je jí přes šedesát. Co si pamatuju, tak používala pouze klasickou Niveu.
Taky bych se spíš zaměřila na správný výběr krému než na make-up nebo pudr, pokud nemáš problémy třeba s akné nebo mastnou pletí, kterou tím potřebuješ zakrýt. Jinak si myslím, že je to jedno. Že spíš záleží na značce a jak komu co sedí, než jednoznačně říct, jestli jen pudr nebo pod to make-up. Zeptala bych se na kosmetice, kam chodíš, tam už tvou pleť znají..
Kdyby chodila na kosmetiku,tak by se nás očividně neptalaCo se týče výběru na zimu,vždy je lepší make-up,opravdu pokožku před mrazem chrání,kamarádka má pravdu
Nejen v létě, ale i v zimě používám na celé tělo, nejen na obličej, tělové mléko Panthenol od Dr. Mullera PHARMA. Nemusíte používat vůbec nic jiného, pleťové mléko není mastné, příjemně voní a po použití vám vydrží příjemný pocit po celý den. Nepotřebujete pudr ani make-up, jen do divadla, nebo do společnosti.
Jak píše wamp... je to dobré...podle internetu. Ale je? Když jsem si to zadala do googlu, hned na první stránce mi vyjelo několik salonů, vizážistek apod. Všechny webovky používají tu samou větu. Jako by to bylo přes kopírák. Už to by mi bylo podezřelé. Za svůj život jsem byla u několika různých kosmetiček a zajímavé je, že žádná z nich nenosila make-up. Ani v létě, ani v zimě. Všechny se ale shodly na tom, že pokud krém v zimě, tak mastnější. Petra Černocká používá obyčejnou indulonu a jaká je to kočka!
Jak udržet krásnou plet až do stáří. Stačí jí umýt čistou vodou a nic víc. Když se chceš líbít, aby ses neleskla, použij tuhý nebo sypký pudr barvy pleti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.