Nejste přihlášen/a.
Zdravím milé rádkyně, přítel má zítra imatrikulaci na VŠ. Jaké mám zvolit oblečení coby divák/doprovod? Očekává se úplné gala, nebo postačí slušnější džíny a halenka?
Děkuji
Džíny snad ne, ale halenka a černé/tmavé kalhoty ok.
Záleží i na zvyklostech školy, někde si vystačí ve velké posluchárně, jinde to je třeba v kostele nebo v jiném historickém objektu a celkově více slavnostní.
Tak tak, tleskám rádcům. Taková příležitost je přece slavnostního rázu a není to jako večerní opékání buřtů na zahradě. Tam bych si džíny klidně vzala, na tuto akci ale v žádném případě. Pěkně sukýnku a hezkou halenku, nebo kostýmek, kabelku, lodičky. Ať jste za dámu a ať se Vámi přítel může pochlubit. V džínách by to nebylo ono. A pokud černé kalhoty nemáte a jste kalhotová, kupte si je, určitě budete mít v budoucnu ještě mnoho příležitostí, kdy je použijete.
Jsem postarší, z vesnice, nejlíp se cítím v lese na houbách, přesto mohu napsat, že jako každá žena mám pěkný pocit, když se jednou za čas při vhodné příležitosti pěkně obleču a udělám hezčí. A ta imatrikulace je právě jednou z příležitostí, být pěkná, zvláště tehdy, pokud Vám na příteli opravdu záleží. Ty džíny si nechte na ty houby! Jaga.
Mám kamarádku, již od mládí má, bohužel, neforemné kotníky a nárty, jakoby oteklé, ale otoky to nejsou. Prostě má takové nohy. Jinak je to velice pohledná paní. A protože si je svého nedostatku vědoma a ví, že sukni si v životě neobleče /pokud nebude až na zem/, má v šatníku bohatý výběr kalhot i kalhotových kostýmků. A pokaždé je v tom velice pěkná a o té její vadě na kráse nikdo neví. Tak si pořiďte klidně společenské kalhoty, pokud se v nich cítíte líp, k tomu střídat pár pěkných halenek a budete jistě pěkná. Hezky si to užijte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.