Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v pátek máme v tanečních maškarní, ale mě absolutně nenapadá co si vzít na sebe. Nemáte nějaký nápad?
Taneční jsou něco úplně jiného, děvčata chtějí být krásná a romantická - princezny, Karkulky apod. Já jednou velice uspěla jako PRAČLOVĚK, bylo to snadné, vtipné, ale bylo to na táboře. V novém pytli na brambory vystřihnout díry pro ruce a hlavu. Obléci, na nohy 2 nové hadry na podlahu, omotat provázkem. Vlasy, pokud jsou dlouhé, silně rozcuchat, roztupírovat, případně použít paruku, do nich péro z dravce, v lese ho člověk občas najde. Na ruce a nohy obočenkou chlupy, začernit obličej. Udělat si prasekyrku z podlouhlého kamene, provázku a klacku. Ale jak říkám, do tanečních by to asi bylo dosti drsné.
Pokud máš kamarádku ve zdravotnictví, ať Ti půjčí sesterský stejnokroj - modrou blůzku, zástěrku, čepeček. Sama jsem si vyrobila i vtipný sesterský odznak. Obětovala jsem starší paličku na maso, celou ji natřela na bílo, z obou stran červený kříž. No a to byla narkóza. To by už do tanečních šlo. A pokud by Ti snad tanečník šlápl na nohu, hned by tu byla odveta - rána "narkózou".
Také jsem jednou byla na karnevale za kozu, s velikým vemenem, ale to Ti radit do tanečních opravdu nemohu - bylo to takové dost rozpustilé. Jaga.
A jeden známý byl zase za lyžaře. Na nohou měl takové dětské lyžičky, asi přes půl metru dlouhé. Nepřej si vidět, jak se mu s nimi tancovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.