Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, ráda bych se zeptala, zda někdo zde má zkušenosti s endometriózou. Jak se pozná (na internetu je především bolestivý sex a menses)? Už delší čas (1 rok) mám bolesti břicha, sice byly nějaké záněty čípku i "okolí", ale břicho mě bolí v podstatě každý druhý den. Sex byl poslední půlrok víceméně bolestivý. Před třemi měsící jsem vysadila HA, přičemž následující menses mi museli vyvolávat. Měla jsem téměř tytéž bolesti, co teď, myslíte, že se může situace opakovat?
Z endometriózy mám poměrně velký strach hlavně kvůli budoucí neplodnosti. Mate mě, že bolesti mám velmi často...
Samozřejmě pokud bolesti neustoupí, opět navštívím lékaře, mám mu o tom strachu z endometriozy říct? Už tak jsem jeho snad nejčastější pacient.
Děkuji za názory rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.