Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rez na oblečení

Od: nikina* odpovědí: 10 změna:
Ahojky nevíte někdo jak se dá dostat rez z oblečení?Nechala jsem tričko na starém topení a zůstal mi tam rezavý pruh.Prosím poraťe:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vanish, skvrn a šíny se zbavish*frajer*.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky mášli na oděvu rez nic ti nepomůže ničím to nevyčistíš,já to měla také a přišla jsem o svetr, rez se z oděvu nedostane, jesli to budeš čistit tak jen si uděláš větší škodu, jedi ně ho skus obarvit,SO.
miljan*
Rez
Skvrnu podložíme bílým savým hadříkem a vymačkáme na ni šťávu z poloviny citronu. Šťávu z citronu posypeme solí a necháme hodinu působit. Opláchneme a vypereme.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Na rez nepomůže ani citron ani sůl tyto ingredience jsou na červené víno.Na rez nepomůže nic jedině rada,krerou napsala nensy.:)

hesa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, nepomohl by"Ďáblík na skvrny"? Existují všechny možné druhy na všechny možné skvrny. Dokonce i na tu rez. Přeji hodně štěstí
nensy*
HESA-Prosím tě na rez nepomůže nic,píšu tam jedině odbarvit mám zkušenost.SO:(

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
mam podobnou zkusenost mel jsem to na bilem tricku. At je mu zeme lehka

super dvojka
hodnocení

0x
Snad to pomůže všem zoufalým, rez z oděvu nejde citronem a solí ale pomocí odrezovače... ano jak prosté a přesto skoro 100%účinné. Honza a Jana
Je to prastará záležitost,ale reaguju jen proto skoro 100%účinné.Jak ale pak odstranit fleky po tom odrezovači?Pokud to oděv přežije bez úhony.

kačula*
hodnocení

0x
to se uz nevypere ja mela rez na sesvetru a uz nesel vyprat.Ale pokud susis ryfle treba na topeni v (zimnim obdobi)obrat ryfle do rubu to vadit tolik nebude ja to tak delam radeji porad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]