Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych si obarvila vlasy hnědým přelivem, ale nemám zkušenost s žádnou značkou. Máte nějakou oblíbenou značku s kterou jste spokojeni? Děkuji.
Osvědčený mám Palette instant color. Takový sáček, stojí asi 35 - 40 korun. Vystačí mi nadvakrát, mám krátké vlasy. Používám odstín "tmavá třešeň", příliš se nevymývá, jsem spokojená.
Používám pouze přeliv, barvu ne. A to jen kvůli zakrytí šedin, jinak bych si nechala svou přirozenou barvu. I když reklamy tvrdí, že některé barvy vlasům neublíží, mám odstrašující příklad ve své mamce. Také se barvila kde čím, či nosila paruku a dneska /v osmdesáti/ má asi 50 vlasů. No, ať nekecám, možná 60. Tak si myslím, že přeliv je k vlasům daleko šetrnější, chvíli vydrží a navíc, pokud se Vám odstím na hlavě nelíbí, časem se smyje a můžete vyzkoušet jiný. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.