Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeliv na vlasy

Od: tanja® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráda bych si obarvila vlasy hnědým přelivem, ale nemám zkušenost s žádnou značkou. Máte nějakou oblíbenou značku s kterou jste spokojeni? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
U každého to bude jiné.Za mě opustila jsem od Londa(rychle se vymývá) a Syos.Mám ráda Palettky nebo když mají akci tak Wellaton a ten mi příjde nejlepší-aspoň pro mě ;)

sargo*
hodnocení

0x

Mám osvědčenou Loreal Récital Préférence Brasilia, vypadá zcela přirozeně a vymývá se tak velmi akorát, jak vlasy odrůstají; je z těch tmavších :) Ale jak tu zaznělo, na každého něco... :)

hodnocení

0x

Osvědčený mám Palette instant color. Takový sáček, stojí asi 35 - 40 korun. Vystačí mi nadvakrát, mám krátké vlasy. Používám odstín "tmavá třešeň", příliš se nevymývá, jsem spokojená.

Používám pouze přeliv, barvu ne. A to jen kvůli zakrytí šedin, jinak bych si nechala svou přirozenou barvu. I když reklamy tvrdí, že některé barvy vlasům neublíží, mám odstrašující příklad ve své mamce. Také se barvila kde čím, či nosila paruku a dneska /v osmdesáti/ má asi 50 vlasů. No, ať nekecám, možná 60. *haha* Tak si myslím, že přeliv je k vlasům daleko šetrnější, chvíli vydrží a navíc, pokud se Vám odstím na hlavě nelíbí, časem se smyje a můžete vyzkoušet jiný. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]