Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli tady jsou nějaké ženy,co mají taky tak velkou nohu jako já / vel. 42 / a kde nakupují boty? Mám s tím docela problém. Sehnat na mě boty,tak to už je zážitek. Napadá mě akorát Diechmann,což není žádná kvalita a taky Rieker / ty jsou kvalitní a drahé/.
Dobrý den,
mám stejný problém. Pokaždé, když vidím nějáké pěkné boty, většinou nemohu sehnat jejich velikost. Největší problém mám asi s kozačkami a se společenskou obuví. U vietnamských prodejců kupuji boty jen zřídka, kvůli velikosti. Když potřebuji boty na sport nebo nějáké boty na běžnou chůzi, nakupuji v obchodech jako je například Alpine pro. Pokud neuspěji v těchto obchodech navštívím obchody českých prodejců. Cena je bohužel vyšší, ale přece si tu nohu neuříznu!
Jsou už speciálky na nadměrnou obuv, najdete přes vyhledávač hlavně velká města. 42 ještě koupíte třeba v Globusu, když dorazíte mezi prvními (moje zkušenost z Černého mostu), ale taky jen drahé (na tu kvalitu).
S levnými botami od Asiatů se rozlučte...
A jestli jste mladá, tak se psychicky připravte na velikost 43. V USA běžně k mání, v Evropě na zabití.
petsport.cz/... příklad výběru vysokých bot. Nakupovala jsem v tomto obchodě už 2x, boty jsou originál. Dodací lhůta je pravda až 14 dní, ale to jen díky tomu, že po Vaší objednávce jsou boty objednány v UK a když jim přijdou sem, odešlou je Vám.
Já mám 37-38 a představte si, boty, které se mi líbí, ZÁSADNĚ NIKDY nemají v mé velikosti!
Tak to je pravda - mám stejnou zkušenostt a taky jsem si toho všimla. To je tím, že 38 je nejrozšířenější velikost, myslím a proto vždycky u hezkých bot nejrychleji zmizí
Míšo, mám taky 38 a pěkně na tom vydělávám. Ve značkové obuvi je totiž vel. 38 brána i jako dětská, takže kolikrát je ta samá bota než o číslo větší o 500,- Kč levnější.
Včera jsme byli nakoupit boty v Brně. Mají webovky,kde mají všechny boty,které denně aktualizují. http://www.maxam.cx/ Jsou sice dražší,ale doufám,že kvalitní. Já mám tyto maxam.cx/... a tu druhé nemůžu najít. Jsou úžasně pohodlné. Značka Legero.
ano, i Já mám stejnou velikost a to mi je někdy vel. 42 malá a musím vzít vel. 43. Jinak máš pravdu, že s touto velikostí mám i Já sama problémy, ale dají se sehnat. Pokud jde o sportovní, tak tam není problém, ty si můžeš koupit v pánském obchodě. Jinak se dají sehnat u spol. bonprix.cz a nebo si vyhledej v PC prodejny obuvi s nadměrnou velikostí. Jinak takový obchod je i v bývalé Labuti na Poříčí v Praze 1 a to domnívám se, že skoro nahoře, ale je také pravda, že jsme v tomto chudáci, neboť naše velikost je již i dražší než třeba klasická 35 či 38
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.