Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká noha u ženy 42

Od: koalka* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, jestli tady jsou nějaké ženy,co mají taky tak velkou nohu jako já / vel. 42 / a kde nakupují boty? Mám s tím docela problém. Sehnat na mě boty,tak to už je zážitek. Napadá mě akorát Diechmann,což není žádná kvalita a taky Rieker / ty jsou kvalitní a drahé/.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prezdivka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám stejný problém:(. Pokaždé, když vidím nějáké pěkné boty, většinou nemohu sehnat jejich velikost. Největší problém mám asi s kozačkami a se společenskou obuví. U vietnamských prodejců kupuji boty jen zřídka, kvůli velikosti. Když potřebuji boty na sport nebo nějáké boty na běžnou chůzi, nakupuji v obchodech jako je například Alpine pro. Pokud neuspěji v těchto obchodech navštívím obchody českých prodejců. Cena je bohužel vyšší, ale přece si tu nohu neuříznu!*smich*

olganorulakova

Pokud by byla odvaha nakupovat po internetu, tak - ve velikosti 42 taky docela výběr - pro Otto-shop pracuju, ale odkaz je možní využít i jako inspiraci, které značky obuv uvedených velikostech mají a pak si ji někde vyzkoušet :)

otto-shop.cz/...

hodnocení

0x

Taky mám velkou a hlavně širokou nohu.Řeším to nákupem sportovní pánské obuvi a když potřebuji společenskou obuv nebo i kozačky, tak jsem jezdila do Zlína, do obchůdku u autobusového nádraží, kde měli velký sortiment nadměrné obuvi.

kejki
hodnocení

0x

Jsou už speciálky na nadměrnou obuv, najdete přes vyhledávač hlavně velká města. 42 ještě koupíte třeba v Globusu, když dorazíte mezi prvními (moje zkušenost z Černého mostu), ale taky jen drahé (na tu kvalitu).

S levnými botami od Asiatů se rozlučte...

A jestli jste mladá, tak se psychicky připravte na velikost 43. V USA běžně k mání, v Evropě na zabití.

hodnocení

0x

Já mám nohu 49, manželka 43-44. Pravda, boty se neseženou na každém rohu u Asiatů, ale prodejen s nadměrnými velikostmi je celkem dost. My často nakupujeme při návštěvě Práglu třeba tady :

nadmerna-obuv.cz/...

ale není to jen otázka Prahy

firmy.cz/...

marenka*
hodnocení

0x

petsport.cz/... příklad výběru vysokých bot. ;) Nakupovala jsem v tomto obchodě už 2x, boty jsou originál. Dodací lhůta je pravda až 14 dní, ale to jen díky tomu, že po Vaší objednávce jsou boty objednány v UK a když jim přijdou sem, odešlou je Vám.

sargo*
hodnocení

0x

Ecco - levné tedy nejsou, ale kvalita skvělá.
A pak holt ty zmíněné speciálky... :)

hodnocení

0x

Tak já mám taky 42 a k tomu úzkou.Když konečně seženu boty tak mi v tom zas ta noha plave.Jezdím nakupovat do Polska.

martinaa*
hodnocení

0x

Nadmernou obuv maji i v Moravskych Budejovicich:)

Pritel ma 48, takze taky obcas shanim i nemozne:)

krkovicka*
Tak teď jsem se lekla.48?To už je konečná? Sama mám 41,širokou.Dcera v 6ti letech 33,to už je na pováženou...

kacu*
hodnocení

0x

No, já mám velikost 41 a to jsem ve vývinu, takže jestli mi ta haksna ještě vyroste, tak se asi zblázním.. :D Já nakupuji v Diechmanovi, Baťova a H&M ..

olganorulakova

Tak 48.. to už je jinačí šálek kávy :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já mám 37-38 a představte si, boty, které se mi líbí, ZÁSADNĚ NIKDY nemají v mé velikosti!

olganorulakova

Tak to je pravda - mám stejnou zkušenostt a taky jsem si toho všimla. To je tím, že 38 je nejrozšířenější velikost, myslím a proto vždycky u hezkých bot nejrychleji zmizí :)

marenka*

Míšo, mám taky 38 a pěkně na tom vydělávám. Ve značkové obuvi je totiž vel. 38 brána i jako dětská, takže kolikrát je ta samá bota než o číslo větší o 500,- Kč levnější. *ua*

olganorulakova

Marenko,díky za tip :)

romanka
Joo ja taky 37-38 a vetsinou jsou 40, 41 :D

koalka*
hodnocení

Včera jsme byli nakoupit boty v Brně. Mají webovky,kde mají všechny boty,které denně aktualizují. http://www.maxam.cx/ Jsou sice dražší,ale doufám,že kvalitní. Já mám tyto maxam.cx/... a tu druhé nemůžu najít. Jsou úžasně pohodlné. Značka Legero.

andy215*
hodnocení

0x

;)ano, i Já mám stejnou velikost a to mi je někdy vel. 42 malá a musím vzít vel. 43. Jinak máš pravdu, že s touto velikostí mám i Já sama problémy, ale dají se sehnat. Pokud jde o sportovní, tak tam není problém, ty si můžeš koupit v pánském obchodě. Jinak se dají sehnat u spol. bonprix.cz a nebo si vyhledej v PC prodejny obuvi s nadměrnou velikostí. Jinak takový obchod je i v bývalé Labuti na Poříčí v Praze 1 a to domnívám se, že skoro nahoře, ale je také pravda, že jsme v tomto chudáci, neboť naše velikost je již i dražší než třeba klasická 35 či 38

hodnocení

0x

Já si v ČR kupuju boty 41. Zajímavé ale je, že když přivezou např. zbylé boty z Německa (v Brně jsou takové obchody), klidně tam obuju i 39 - v tom stejném číslování. 41 mi je u nich většinou velká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]