Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, na téma antiperspirant je zde mnoho vláken, ale nenašla jsem úplně přesně to, co bych potřebovala
Pořídila jsem si antiperspirat Black and White od Nivey. Skutečně zabraňuje jak bílým, tak žlutým skvrnám, jenže jakmile se zapotím, můj "pach" antiperspirant přebije. A to aplikuji opakovaně i voňavku Je to celkem síla, denně můžu vystřídat klidně 2-3 trička a antiperspirant použít třeba 5x, ale pořád pach potu dominuje. V praci hodně chodím a vzhledme k náplni se mi střídá teplota 12°C a ta běžná venku, což pocení též hodně napomáhá.
Že bych se třeba cestou z práce chytla v šalině a zvedla ruce, to ani omylem
Jinak solím vyjímečně, sladké jsem omezila, koření moc nepoužívám.
Zná někdo přípravek, po kterém pěkně voníte, i když se mírně zapotíte? A který nebarví? Nepiště prosím Driclor, ten používat nebudu.
Děkuji
Já jsem měl tuhý antiperspirant Adidas, nedá se říct že by vyloženě voněl, taková lehká vůně, ale nikdy se mi nestalo že bych se tak do 10 hodin po použití spotil, a to opravdu ani trochu. Mohl jsem jít běhat, ale podpaží mi prostě nesmrdělo
Ja mela Adidas A3 pro sport, krasne vonel, ale podpazi me z nej strasne svedilo a bylo podrazdene, tak jsem ho take musela vyradit
z mé zkušenosti mi přijde že všelijaké antiperspiranty jsou úplně k ničemu, že tomu pocení nezabrání. Já používám deodorant Fa a nemám nikdy problém s pocením, mě osobně pomáhá, použiju následně ještě pro jistotu parfém a vše ok.ale žádne spreje jsou úplně o ničem.Z deodorantů mi třeba vůbec nikdy nesedla rexona.naopak sestře zas obráceně asi záleží na typu člověka.U mě jednoznačně Fa deodorant.
Jednou jsem zkusila použít i pánský deodorant adidasa přišel mi úplně k ničemu.Asi to chce zkoušet
Martino, záleží také na nošených materiálech. Já jsem velmi rychle přesedlala pouze na bavlnu. Výjimečně mám něco, v čem je trocha polyesteru nebo viskózy. Umělotiny mají tendenci pot pěkně zesílit. Jinak jsem používala také všechno možné - kuličky, tuhé antiperspiranty i spreje. Teď jsem si hodně oblíbila sprej od Dove s okurkou a musím říci, že drží. Ale nevím, jak moc by byl účinný při zátěži, jako máš ty. Bílé fleky my udělá jen v případě, když ho zapomenu předem protřepat.
Dekuji, vikend mam tak napul pracovni, ale co uz
Me prave dvakrat neprijde, ze bych se nejak moc potila (popravde jsem to nikdy neresila), ono v horku se poti kazdy. Niveu jsem zkousela prave ten Black and White, ale tez me zklamal...
Mozna by vazne stalo za to skocit do lekarny a poptat se - ale mam obavu, ze mi budou vnucovat Driclor a jemu podobne humusarny.
Hezky vikend i tobe
Sice nejsem vegetarián, ale musím říct, že jsem 3 roky nejedla maso - nedělalo mi dobře ale již ho opět 2 roky papám. V době, kdy jsem maso nejedla jsem se stravovala hodně dietně a velice mi to pomohlo! Od té doby tedy tvrdím, že KAŽDÁ nemoc a potíž s lidským tělem je odezva na to, jak se a čím člověk stravuje! Z ty 3 roky bez masa(a to jsem se těšila, až mi zase začne chutnat a nedělat potíže!) jsem si vyléčila alergie a nebyla ani jedinkrát nemocná. Maso jsem pak s chutí začala opět jíst ale s rozvahou! S tím vším se neslo i jiné: neměla jsem žádné zánětlivé problémy (a to kdekoliv) a světe div se opravdu jsem nemusela používat žádné "vonící" fujtajbly, které teď opět používat musím, protože maso jím
tím tedy nechci říct, aby jste nejedla maso, ale zkuste ho mít jen jako sváteční pokrm v malé míře a rozumné tepalné úpravě (žádné smažení) s pachem také souvisí jak jste psala sladké a kořeněné, tedy i cibule, česnek, ale i paprika ajiné aromatické pochutiny. Další jak se dá dost omezit brzké "smrdění", je opravdu řádné praní triček v oblasti podpaží, ony ty bakterie se jen tak nevyperou a jak si, byť vyprané tričko obléknete, začnou smrdět (to nesmrdíte z počátku vy
!
Hm, tak já jedla zas maso minimálně, žádné konzervanty a přídatné látky, většinou věci z bioprodejen, hodně sojových výrobků a najednou prd ho, řekli mi, že jsem silně alergická na sóju a že s tím musím přestat :D
Takže mám velkou radost a budu muset rozšířit svůj masný repertoár
No nic, to jen tak na okraj. Mně se nejvíc osvědčily antiperspiranty ty pudrové, co býval lady speed stick, dnes už bohužel myslím není ani ten Takže jestli nějaký takový je, tedy ne ten gelový, ale ten opravdu tuhý, suchý, tak ten. Celý den jsem fakt voněla. Ale nemám nijak agresivní pot. Ale třeba je to taky tou zdravou výživou.
Pouzivam uz hodne dlouho Nivea Invisible nebo Nivea Fresh, je to kulicka a na nicem mi to nedela zadne skvrny a proti poceni to funguje vyborne, takze muzu doporucit.
Dobrý večer, s pocením mám také problém. Vyzkoušela jsem mnoho deodorantů, kuliček a antiperspirantů, ale nic mi zkrátka nepomáhalo. Pár dní jsem hledala na internetu různé informace, protože mě to dost trápilo a objevila jsem účinky ŠALVĚJE. V lékárně se dá koupit přímo šalvěj - používaná při nadměrném pocení. Když si tobolku vezmu, pocení se zmenší, ale když zapomenu nebo záměrně vynechám, účinky šalvěje dlouho nepůsobí. Ale určitě to zkuste, třeba to zrovna Vám pomůže!
Melo by stacit pit salvejovy caj? A nekde jsem cetla, ze se nedoporucuje pit salvej delsi dobu... tak nevim. Muzete mi hodit nazev pilulek? Dekuji.
Ano, také jsem četla, že časté pití tohoto čaje není tělu prospěšné. S čajem jsem tak kladné zkušenosti neměla.. Dokonce, když jsem si kapsle kupovala, tak mi vzhledem k mému věku (v té době 14 let) nebylo doporučeno jejich časté užívání. Kapsle se jmenují BIO Formule Šalvěj - přírodní cestou omezuje nadměrné denní i noční pocení. Jejich cena se pohybuje kolem 100 Kč a obsahuje 30 kapslí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.