Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se sestrou - cití se tlustá

Od: ela0* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,mam 12 letou sestru 56 kg 157 cm-nevim jiste!A stale si stezuje,ze je tlusta.No musim uznat trochu ma bricho,ale to je asi vse.Chci ji pomoci stve to ji i mne.Predem dekuji...*slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Běžte spolu běhat, sportovat, jezdit na kole... :)

ela0*
hodnocení

Dobry napad to urcite nebude problem!*jasne* Mame doma totiz dva psi..Ach jak mne to nemohlo napadnout *zed*

hankauk*
hodnocení

0x

Jóóó, to známe. "Nemlich" to samé rozpoložení. Už má menzes? Ono pak tělo bude trošku jinak pracovat a začne se to upravovat. Já nakonec dorostla do 168cm a 65kg. A... připadala jsem si tlustá. Dneska bych si nafackovala, protože to bylo OK a navíc mě to teď stojí dost úsilí se na tuto váhu vrátit. Sestra ať nezoufá, je naprosto v pohodě. BMI má také v normě. Tak ji hlavně přesvědčuj, že je normální. Určitě někde něco slyšela a teď si myslí, že je tlustá. Mně jedna super žákyně z vyššího ročníku ZŠ řekla, že jsem tlustá a sama byla malá a dosti obtloustlá. Já to špatně nesla, ale máma mi vysvětlila, že takové slepice vůbec nemám poslouchat... *slunce*

ela0*
hodnocení

Dekuji za odpoved :).Je tedy mozne,ze za kratkou dobu by mohla dostat menstruaci?

sargo*
hodnocení

0x

Na tu výšku je to v tomhle věku trochu víc, ale tlustá by snad být neměla, leda poněkud oplácaná; což ovšem chápu, že jí štve ;) Jestli se nenaučí sportovat teď, později to půjde o to hůř. Jestli máš péči, tak přesně jak tu zaznělo - vytáhni jí sebou ven, třeba spolu ráno cvičte, rozcvičky jsou velice účinné a udělá to dobře oběma :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]