Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit cenu sochy?

Od: leonora43* odpovědí: 7 změna:

mám doma sochu panny Marie ,je ze španělska a je to jak tomu říkají staroplast což je ze starého plastu je tvrdší no je vysoká 41cm a je opravdu stará a i dále mám ,ale jen nevím kam se obrátit na odhadce protože ty .co se nabízejí zdarma znají hodnotu a poví částku a klidně i koupí ale prodá pomalu za 1krát více,děkuji za rady a odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Za dobrého odhadce se platí, můžete zkusit starožitnictví a muzea i tam je odhadce co vás nasměruje nebo řekne svůj názor.

leonora43*

dobrý večer, já děkuji za fajn odpověd a radu, děkuji a krásný večer.:)

1jara*
hodnocení

0x

Není to bakelit?

doplněno 05.10.11 17:15:

Cena nebude velká viz podobná soška na prodej.

SVATÝ ANTONÍČEK -/...

leonora43*
hodnocení

bakelit poznám, pane chytrý alejak jsem kokala tak ne jednou odpovídate že ,tak se prosím věnujte něčemu zábavnějšímu ju než aby jste se zde ztrapnoval,

martinaa*

Kdyz nechcete poradit, tak se neptejte! Jara1 se pouze a hlavne SLUSNE zeptal, zda to neni bakelit. Vase jednani je otresne.

1jara*

Jen jsem se ptal zda to není bakelit!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Že by celuloid? Má nějakou značku? Jinak reálnou cenu spolehlivě ukáže Aukro. Buď ji nabídnout od 1,- Kč (pokud ji chci prodat za jakoukoli cenu) nebo dát vyvolávací cenu od nějaké minimální částky. A Aukro ukáže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]