Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akrylové nehty se odchlipují

Od: vama* odpovědí: 6 změna:

Nevíte někdo, jak vyřešit odchlipování akr. nehtů? Pokud je udělaná francie, tak je to poměrně dost vidět. Mám tento problém i od profi nehtařky. Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

222hel*
hodnocení

0x
Manželka našla tady radu, kde dělají výborné a levné nehty a vyzkoušela to. Je to v Poděbradech a dělají to Vietnamci. Je to Francie, nehty se neodlupují, není žádná stížnost. Už kamarádky manželky také vyzkoušely a jsou spokojené.Přečtěte si prosím odkaz. Neumím to vložit, tak je to zkopírované, jak to dát do hledáčku. Nehty-Nymburk,kdo poradí, kde dělají nehty

vama*
hodnocení

Bohužel vietnamci v Poděbradech mi nepomůžou. Jednak jsou daleko a jednak si chci nehty dělat sama. Problém s odchlipováním jsem měla i u profesionálky.

almira*

Akryl se mi taky odchlypoval.. Změnila jsem to na gel a mám po problému... chodím po pěti týdnech...

jatinka
hodnocení

0x

Tento problém mám taky, ale myslim, že kvalitní PRIMER by to měl vyřešit ;)

vama*
hodnocení

Dokáže někdo poradit kvalitní primer, neboť toto by bylo elegantní řešení*slunce*

pumbaaja*
hodnocení

0x

Nebuďte blázni chodit na nehty k Vietnamcům. Zdobí sice krásně stojí to pár kaček, ale kvalita toho akrylu je příšerná! A pokud si nehty od nich necháte sundat tak na své nehty tak půl roku zapomeňte. Radši si připlaťte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]