Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam veliky problem!Ma plet je neustale mastna a mam cim dal vice bedaru! A to si rano,vecer plet cistim pletovou vodou...Ale nejspis to nepomaha..Tak tedy se ptam mate nekdo zkusenosti s takovym problemem?Jake jsou vase rady?Predem dekuji
no jak u koho
doporučuji hodně odmašťovat obličej, mýt mýdlem, prodává se i speciální na beďáry. A není špatné se objednat ke kosmetičce.
Vyprdněte se na babské rady ,kosmetičky a takdále a mazejte na kožní Doktor je doktor! Měla jsem ohromné problémy s akné od asi 12ti let do 16ti..Pak jsem se přestala stydět a došla si za kožní lékařkou - předepsala léčbu mastičkami a bylo po problému - tedy sem tam se mi taky nějaký sráč udělá ale když to srovnám s tou hrůzou předtím! Hodně pomůže hormonální antikoncepce ale co ji neberu tak se to zase tolik nezhoršilo.
Já jsem do dcer v takové situaci cpala vitamíny, hlavně B. A to v pivních kvasnicích. Pangamin je k dostání lékárně. V několika formách. I třeba potahované jako lentilky. Je to český patent, bez chemie, žádná drahá záležitost. Akne je projevem nerovnoměrnosti hormonů a jen kosmetika je na projev na kůži krátká. Je potřeba podpořit látkovou výměnu, trávení. Včetně způsobu stravování, spánku, relaxu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.