Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na obličeji

Od: judy odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Je mi 15 let a poslední dobou mě hodně trápí má pleť. Objevilo se mi poměrně velké množství malých pupínků,které nejdou vymáčknout , na obličeji ( brada a tváře). Už jsem bezradná. Potřebovala bych poradit, jak se jich co nejrychleji zbavit. Popřípadě co pomáhá. Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

desinfikuj si to vodickou na spatnou plet , hodne vitaminu , mene stresu

hodnocení

0x

Ahoj:)Zasílám ti 100% babskou radu,jak na ně:3 lžíce medu a 1 lžička skořice se smíchá v pastu.Tím si potřeš večer obličej před spaním,a ráno smyješ teplou vodou.Po 7 denním užívání by měly být pupínky pryč i s kořeny.*cteni*

no je pravda že člověk proti těm mrškám udělá všemožné ale představa že spím s obličejem napatlaným lepkavým medem mi naskakuje husina*smich*

daniell*

no počkat a nesetře se to v noci nebo to zaschne nějak že se to neutře do polštáře?

dfasg
hodnocení

0x

Já mám s medem a skořicí také výborné zkušenosti, ale doporučovala bych nanášet na pleť např. o víkendu přes den, protože jinak med stéká a zapatlá povlečení. Doporučuji také dávat spíš lokálně a né příliš často, protože pak to nepomáhá, kůže přestane regavoat na skořici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]