Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé pěnové tužidlo

Od: janulka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, zajímal by mě názor někoho, kdo už vyzkoušel černé pěnové tužidlo, četla jsem že se ta barva vymyje tak po patem umytí je to pravda? Chtěla bych totiž vyzkoušet tmavou barvu ale vždycky jsem byla spíš blondyna, takže pokud by to vypadalo hrozně jestli je teda pravda že se to vymeje, děkuju.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Ono asi záleží od značky a taky jak vám to ty vlasy chytne, to nepůjde říct obecně. Měla jsem na akce stříbrné a vymylo se to hned při prvním - ale fakt je, že jsem tmavá a že mi barvy chytají obecně špatně. Jestli jste spíš blonďatá, tak pozor na to, aby se nevymylo nepravidelně... na druhou stranu, experiment by to mohl být zajímavý ;) Tak pak dejte vědět :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]