Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupaté paže

Od: anonymka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám problém s tím, že mám na pažích dost husté černé delší chloupky a jelikož jsem žena, vypadá to fakt nepěkně. Narostly mi tak, protože před pár roky jsem si paže párkrát oholila. Důvod byl asi ten, že se mi zdálo že mám moc chlupaté paže, prostě nevím, byla jsem trouba. Mohli byste mi poradit, jak tento problém vyřešit? Co by se stalo, kdybych si paže oholila epilátorem? Byly by nově vyrostlé chloupky světlé? Co by se všechno změnilo? Chtěla bych docílit světlých kratších chloupků, jaké vidím u ostatních žen. Mám použít zesvětlovač chloupků? Kolik to stojí a kde se to dá koupit? Jak dlouho ty chloupky vydrží světlé? atd. Prosím pomozte mi, jak se mám zbavit těch nepěkných hustých černých chlupů. Nechci vypadat jako opice...! Mockrát děkuji!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x

Jako chlap tomu moc nerozumím, ale to, že ti rostou chloupky je spíš věc hormonů, než pár oholení. Nezačala jsi brát nějaké prášky, zejména antikoncepci?

anonymka*
hodnocení

Nebrala, tím to není. Mám prostě na rozdíl od ostatních holek chloupky fakt černé a husté. Nevypadá to pěkně. Ostatní holky mají světlé nebo tmavší decentní chloupky. Mám jich hodně a ještě černých:(
knedlicka*
Ahojky,
mám stejný problém. Ale nějak moc to neřeším, protože když si je oholíš, tak to stejně nepomůže a bude to ještě horší... Prostě to hoď za hlavu :)
V létě je mam vždycky světlejší, ale jak přijde zima tak je mám tmavé :)
Napadlo mě, si je normálně odbarvit barvou na vlysy, ale nevím nevím *nevi*
malvinka*
Když se barví obočí ...proč ne? Jen trošku opatrnosti pleť nemusí snést chemickou reakci jako vlasy. Doporučuji zkusit na malém místě.
malvinka*

Pro dlouhodobější efekt by ideálnější varintou bylo navštívit kosmetické studio kde provádí epilaci na bázi arabských zemí. Směs bylinek a ovoce asi i med. Chloupky řídnou a nejsou tak silné. Nevýhodou je opakovaná aplikace cca 6 týdnů.

.

anonymka*
hodnocení

Kosmetické studio je na mě moc drahé. A kdybych pak měla paže oholené tak to bude vypadat divně, protože každý má na rukou nějaké chloupky a já bych měla úplně hladké ruce;)
anonymka*
hodnocení

A co zasvětlovač chloupků? Nevíš náhodou kolik stojí, jak dlouho vydrží...atd.?
knedlicka*
Ahoj, no nevím jestli to vůbec někde mají...Jsem myslela klasickou barvu na vlasy víš? :)

mcester*
hodnocení

0x
Ahoj,nevím co vidíš na jiných ženách ale jo to bud holit a nebo neholit..Já se holím asi 15 let a když na to nemám čas taky už mi raší jen jemné světlé chloupky ač tomu tak vždy nebylo..každým chemickým zásahem si můžeš přivodit pouze přecitlivělost kůže nebo jiné alergické reakce a pak přijdeš na to že je snazší se třeba obden jednoduše ve sprše oholit jak většina populace žen a bude to..*palec*

hodnocení

0x
Depilace a jdi do ní .)kup si strojek,co má chlazení,nejlepší je takové,co se dává do lednice zmrazit a pak se nasadí na strojek.Holení je pak méně bolestivé .)a že nebudeš mít chloupky žádné?.) no na nohách,v podpaží a na tříslech už je taky skoro nemáme a nikoho to nepřekvapuje *ua*
Časem si pokožka zvykne,stejně jako třeba u obočí a navíc - depilace ti vydrží nejdéle
papa sépi
PS:tak mě napadlo - zkus to nejdříve pinzetou na malém místě a uvidíš,jak to bude vypadat a zda strojek využiješ .)pinzetou to bude ze začátku bolet víc,ale strojek to vezme hodně rychle .))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]