Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé šaty a bílé doplňky - ano x ne

Od: janinkasobotkova* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jdu na maturitní ples (ne můj) a nechci zastínit maturantky, tak si beru obyčejné černé šaty po kolena a bílou stuhou a mašlí v pase. K tomu mám bílí náhrdelník, náramek a náušnice. Chtěla bych se zeptat, jestli to mám doplnit i bílýma botama nebo vzít klasické černé lodičky.

Moc děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seznammih*
hodnocení

1x

Já osobně bych volila černé lodičky. Bílé boty jakkéhokoliv druhu mi připadaj tak strašně laciný ...

Jsem taky pro černé boty. Bílé bych vzala jen výjimečně - k letním nebo svatebním šatům. Jako doprovod doporučuji černé.

hodnocení

1x

Také si myslím, že bílá stuha na šatech, náramek, náhrdelník a náušnice už je dost bílých doplňků. Volila bych malou černou kabelku - psaníčko a černé lodičky. Pokud by i kabelka a boty byly bílé, už by toho bylo hodně a působilo by to rušivě. Jaga.

Bílou kabelku a bílé boty bych zvolila třeba někam na letní procházku městem, s případným posezením v nějaké zahrádce. Na ples to ale nepůsobí dostatečně decentně. Jaga.

hodnocení

1x

Jsem určitě pro černé lodičky, bílé boty budou působit rušivě a lacině. Zdravím. *placni*

jantar*
hodnocení

1x

TAké hlasuji pro černé lodičky, ono je to i praktičtější:) Když Vás někdo při tanci pošlape, nebude to vidět...

olgan*

Taky jsou černé nejelegantnější :) Praktická stránka věci mě nenapadla :)

otto-shop.cz/...

hodnocení

0x

Jani, jakou budeš mít kabelku nebo psaníčko? Kdybych měla černou kabelku, pak bych zvolila černé boty.

janinkasobotkova*
hodnocení

kabelka bude pořád na stole, takže se dá říct, že ji ani mít nebudu :)

Pokud jsi mladá, jako že asi ano, tak bych si vzala bílé. V mém věku už by se to nehodilo, ale mládí, proč ne, bude to takové pěkné sladěné.

olgan*
hodnocení

0x

hlasuju taky pro černé.. černými lodičkami ještě nikdo nic nezkazil :) A ať se ples vydaří, Mimochodem, bílá stuha a mašle v pase je pěkný detail :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]