Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabátek z chytlavé látky

Od: lm® odpovědí: 2 změna:

Ahoj:)

Otázka spíš pro ženy,ale kdo ví...;)

Koupila jsem si kabátek,je hezký ,příjemný ,vše Ok ,ale je z látky ,která na sebe všechno chytá.Rozumíte mi,jak to myslím?Každé smítko,peříčko či já vím co..*ee*Zatím jsem ho neprala,mám jej cca týden,jen kartáčuju.*nevi*

Nevíte někdo radu,jak se té chytlavosti zbavit?Aviváži moc nevěřím,to bude asi ještě horší...Že by ocet? Prosím poradte...ahoj Lenka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měla a vlastně mám černé, z vlněného flauše, paleto s kapucí. Je to prostě neštěstí. Než sejdu se schodů z domu, vypadám jako šmudla a když vystoupím z tramvaje, vypadám jako bezdomovec.*plac*Vyčistit se to dá jedině takovou věcí, co vypadá jako kartáč bez štětin nebo lepicím válečkem. :D Kabátek nebyl vůbec levný, ale více jsem dala za kapesníky, které v něm propláču. Smutný příběh!

222hel*
hodnocení

0x

Od našeho malého psa, neurčitého původu, který ztrácí chlupy, kde může, máme v rodině o další starost postaráno. Každé oblečení musí projít kartáčem, než opustí ramínko. Manželka má dost černých věcí, na nich je to nejhorší.Trvalo nám to moc dlouho a cestoval jsem po všech obchodech, kde jsem jel, než jsem náhodou narazil v Kauflandu na obyčejný kartáč, který dokáže chlupy a všechnu nečistotu odstranit.
*uspech* Kartáčem přejíždím po oblečení a zachytí se veškerá nečistota. Když je strana špinavá, plná chlupů, tak se odtrhne a je nová lepicí hmota. Máme jich pět, ale máme v provozu jen dva kartáče. Není velká spotřeba, cena byla asi 30,-Kč.
Všem doporučuji.
Hel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]