Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Otázka spíš pro ženy,ale kdo ví...
Koupila jsem si kabátek,je hezký ,příjemný ,vše Ok ,ale je z látky ,která na sebe všechno chytá.Rozumíte mi,jak to myslím?Každé smítko,peříčko či já vím co..Zatím jsem ho neprala,mám jej cca týden,jen kartáčuju.
Nevíte někdo radu,jak se té chytlavosti zbavit?Aviváži moc nevěřím,to bude asi ještě horší...Že by ocet? Prosím poradte...ahoj Lenka
Měla a vlastně mám černé, z vlněného flauše, paleto s kapucí. Je to prostě neštěstí. Než sejdu se schodů z domu, vypadám jako šmudla a když vystoupím z tramvaje, vypadám jako bezdomovec.Vyčistit se to dá jedině takovou věcí, co vypadá jako kartáč bez štětin nebo lepicím válečkem. :D Kabátek nebyl vůbec levný, ale více jsem dala za kapesníky, které v něm propláču. Smutný příběh!
Od našeho malého psa, neurčitého původu, který ztrácí chlupy, kde může, máme v rodině o další starost postaráno. Každé oblečení musí projít kartáčem, než opustí ramínko. Manželka má dost černých věcí, na nich je to nejhorší.Trvalo nám to moc dlouho a cestoval jsem po všech obchodech, kde jsem jel, než jsem náhodou narazil v Kauflandu na obyčejný kartáč, který dokáže chlupy a všechnu nečistotu odstranit. Kartáčem přejíždím po oblečení a zachytí se veškerá nečistota. Když je strana špinavá, plná chlupů, tak se odtrhne a je nová lepicí hmota. Máme jich pět, ale máme v provozu jen dva kartáče. Není velká spotřeba, cena byla asi 30,-Kč.
Všem doporučuji.
Hel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.