Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná taneční podložka

Od: buhunka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , žádám vás o radu. Scháním pro 15tiletou dceru taneční podložku a nevím jakou koupit. Máte někdo nějakou zkušenost. Chtěla bch aby byla do 500Kč. a jak na Pc, tak na TV.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Podložku třeba na DDR? Ty gumový stojej za prd, jediné použitelné jsou s kovovou kostrou, ale ty budou stát tak pětinásobek. Za tuhle cenu možná seženete tu nejlevnější gumovou.

Jinak připojení bývá na usb, ps, ps2 a xbox.

fantom*
hodnocení

0x
Pro 15.letou sle?nu?Nu co?,jen vam reknu,ze jsem koupil tanecni koberec pro 9letou a sk?epcila na tom pouze 4x,uz dva roky lezi vespod ve skrini.

seznammih*
hodnocení

0x

do pěti stovek seženete pěknej kšunt. Zároveň potom teda záleží, jestli na tom bude vaše dcera opravdu skákat, nebo si na tom jen párkrát zaskáče a pak nechá ve skříni ležet ladem. Co jsem tak kde s kým o tom povídala, tak je to úžasně chytlavá věc.

Hojně je ale doporučovanej tenhle

tanecni-podlozky.hledejce/...

A já osobně mám tuhle tanecni-podlozky.hledejce/... a nestěžuju si. Taky jsem ji teda dostala od svého přítele k prvním narozeninám, které jsem s ním oslavila :)) ale podle mě je v pohodě.

No a ty levný do těch 500 jsou prej k ničemu. špatně to snímá šipky, bolí z toho nohy ..

janinkasobotkova*
hodnocení

0x

Já ji mám doma, obyčejnou gumovou. Koupila jsem ji asi za 400,-. Je to super věcička, ale po nějaké době mě to přestalo bavit, takže si myslím, že i ta gumová stačí. Mě teda rozhodně :) a myslím že bude i dceři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]