Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , žádám vás o radu. Scháním pro 15tiletou dceru taneční podložku a nevím jakou koupit. Máte někdo nějakou zkušenost. Chtěla bch aby byla do 500Kč. a jak na Pc, tak na TV.
do pěti stovek seženete pěknej kšunt. Zároveň potom teda záleží, jestli na tom bude vaše dcera opravdu skákat, nebo si na tom jen párkrát zaskáče a pak nechá ve skříni ležet ladem. Co jsem tak kde s kým o tom povídala, tak je to úžasně chytlavá věc.
Hojně je ale doporučovanej tenhle
A já osobně mám tuhle tanecni-podlozky.hledejce/... a nestěžuju si. Taky jsem ji teda dostala od svého přítele k prvním narozeninám, které jsem s ním oslavila ) ale podle mě je v pohodě.
No a ty levný do těch 500 jsou prej k ničemu. špatně to snímá šipky, bolí z toho nohy ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.