Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mi někdo nemůže poradit co mám dělat s extrémně mastnou pletí. Pravidelně si pleť čistím, ale pořád se mi tvoří černě tečky, mám ucpané póry a dělá se mi akné. začala jsem používat aknecolor, ale ten mi také nepomohl, ještě více ucpal póry a bylo to ještě horší. Můžete mi někdo poradit co mám dělat?Předem děkuji za odpověď
Byla jsi na kozni? Ja byl kdysy z podobneho duvodu na kozni, doktorka mi poradila co mam jist a cemu se vyvarovat (nejist mastne, mene solit, jist tmave pecivo misto svetleho, pitni rezim), no a napsala mi nejaka antibiotika - ackoliv jsem odpurce antibiotik.
Doktorka ti muze predepsat ucinnejsi latky, nez zakoupis v obchode
Moje kamarádka měla od puberty strašně špatnou pleť. Přesně takovou, co popisuješ. Až teprve po 30-ítce jí zjistili, že vaječníky jí produkují určitou látku, které je v těle přebytek a proto ten problém s pletí. Zevrubnější vyšetření nebude na škodu. Ale chce to najít dobrého doktora, protože dermatologové budou většinou zkoušet mastičky a prášky, ale pravá příčina problému jim leckdy uniká.
Pomáhala mi trochu kombinace obyčejného mýdla a kupodivu krému na suchou pleť. Na kožní by mohli pomoct, ta dieta je taky dobrý nápad; a ideálem by byla dobrá kosmetička. Ale aby nebyla ze staré školy - neňoumat! Pokud jste poblíž Prahy-západ, na jednu geniální vám můžu poslat kontakt
Až díky ní mám po velmi mnoha letech pěknou pleť. Ale to skoro určitě nejste, tak zkoušejte a zkoušejte... Jo a taky bylo dobré se pořádně vypotit, do sauny by mě nikdo nedostal, ale vsadila bych se, že by pomáhala; doháněla jsem to sportem.
Ale já jsem z Prahy - západ, a mám stejný problém, takže pokud by vám to nevadilo, kontakt by se šiknul... Jinak tazatelce bych moc ráda poradila, ovšem sama rady hledám už pěkně dlouho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.