Milé dámy, nebo i páni. Jdu na ples. Mám černou blůzu a bílou sukni. Jakou barvu obuvi zvolit? Sukně úzká po kolena. Nebo kdo to umí dotvořte mi ostatní barvy třeba i barvu pančuch. Děkuji za všechny odpovědi. Kristy70
Dobrý den, každopádně nic nezkazíte, pokud si vezmete černé lodičky. Je to klasika. Rozhodně volte hnědé silonky,může být jemný vzor. Pokud však nechcete být úpně obyčejná, volila bych k tomuto oblečení stříbrné lodičky či stříbrnou spol. obuv a doladila bych páskem - pokud máte halenku volnější (kolem pasu) a kabelkou ve stejné barvě - důležité je, aby stříbrné doplňky nebyly přeplácané. Pokud budete mít výraznější kabelku, pásek buď neberte nebo jen úplně tenký. Kdyby jste měla halenku spíše do hněda, volila bych zlaté doplňky a boty...
. Zkuste model oživit šperky - výrazné naušnice nebo náhrdelník ( nejlépe perlový - pro inspiraci dianthe.cz/...). Moderní jsou kytičkové"brože"umístěné klasicky v oblasti pod klíční kostí - ale zase záleží, jestli máte blůzu na tělo nebo volnější. Hledala jsem hledala, ale pro inspiraci k Vašemu oblečení moc obrázků není .
Také mám jít na ples a řešila jsem, co na sebe. Rada zněla, žádné živůtky nebo korzety a sukně. Hitem jsou šaty vcelku. Nejlépe rudé či žluté. Takže budu mít šaty vcelku, meruňkové s hnědými doplňky. Moje hlava (vlasy) jsou také hnědé. Čtyřicítka nemusí řvát rudě.
DOBRÝ VEČER CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JDU NA PLES A JAKO ODĚV JSEM ZVOLILA STŘIBRNOU SATÉNOVOU HALENKU ČERNE KALHOTY A STŘIBRNÉ LODIČKY MUŽU JĚŠTĚ ODĚV NEČÍM OŽIVIT NEBO TO STAČÍ A JAKÉ SILONKY DO BOT MAMŽEL BUDE MÍT ČERNÝ OBLEK JAKOU KOŠILI ZVOLIT DĚKUJI ZA RADU
malvinka*
Vhodná barva košile světle šedá bílá, ale raději šedá pokud chcete být in a má být znát , že patříte k sobě.
kacenka*
Dobrý den, zvolila jste na ples velmi hezké oblečení . U vás bych už ani moc žádný doplňky nedávala, protože budete mít výraznou halenku a lodičky. Pokud máte delší vlasy, doporučila bych Vám vyčesat je nahoru nebo vytvořit nějaký účes. Do uší jen malé naušnice... Ale pokud máte halenku trošičku delší a nekončí v pase, tak by možná vypadal hezky černý lesklý , hlavně úzký pásek. Ale nemůžu 100% říct, že to bude to pravé. To musíte vyzkoušet před zrcadlem . A co se týče kabelky, zkustě sehnat podobnou, jako na obrázku elle.cz/... - jsem z ní unešená a myslím si, že k Vaši halence skvěle sedne. Snad se odkaz otevře správně . Silonky hnědé - barva kůže. A manžel ať zvolí klasicky bílou košili, ale ať lehce vyčnívají rukávy a vyřádí se na kravatě . Nejlepší by bylo, kdyby kravata měla saténové prvky elle.cz/.... Takže snad jsem Vám trochu pomohla nebo aspoň něčím inspirovala. Mějte se krásně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.