Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oděv na ples

Od: kristy70* odpovědí: 8 změna:
Milé dámy, nebo i páni. Jdu na ples. Mám černou blůzu a bílou sukni. Jakou barvu obuvi zvolit? Sukně úzká po kolena. Nebo kdo to umí dotvořte mi ostatní barvy třeba i barvu pančuch. Děkuji za všechny odpovědi. Kristy70

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacenka*
hodnocení

1x

Dobrý den, každopádně nic nezkazíte, pokud si vezmete černé lodičky. Je to klasika. Rozhodně volte hnědé silonky,může být jemný vzor. Pokud však nechcete být úpně obyčejná, volila bych k tomuto oblečení stříbrné lodičky či stříbrnou spol. obuv a doladila bych páskem - pokud máte halenku volnější (kolem pasu) a kabelkou ve stejné barvě - důležité je, aby stříbrné doplňky nebyly přeplácané. Pokud budete mít výraznější kabelku, pásek buď neberte nebo jen úplně tenký. Kdyby jste měla halenku spíše do hněda, volila bych zlaté doplňky a boty...

bberi*
hodnocení

1x
černé lodičky a tělové punčochy
kacenka*
*palec*. Zkuste model oživit šperky - výrazné naušnice nebo náhrdelník ( nejlépe perlový - pro inspiraci dianthe.cz/...). Moderní jsou kytičkové"brože"umístěné klasicky v oblasti pod klíční kostí - ale zase záleží, jestli máte blůzu na tělo nebo volnější. Hledala jsem hledala, ale pro inspiraci k Vašemu oblečení moc obrázků není *nevi*.

malvinka*
hodnocení

0x
Určitě by proti společenskému bonmotu byly bílé nebo světlejší boty než barva punčoch.

celina
hodnocení

0x

Také mám jít na ples a řešila jsem, co na sebe. Rada zněla, žádné živůtky nebo korzety a sukně. Hitem jsou šaty vcelku. Nejlépe rudé či žluté. Takže budu mít šaty vcelku, meruňkové s hnědými doplňky. Moje hlava (vlasy) jsou také hnědé. Čtyřicítka nemusí řvát rudě.

alexie*
hodnocení

0x
DOBRÝ VEČER CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JDU NA PLES A JAKO ODĚV JSEM ZVOLILA STŘIBRNOU SATÉNOVOU HALENKU ČERNE KALHOTY A STŘIBRNÉ LODIČKY MUŽU JĚŠTĚ ODĚV NEČÍM OŽIVIT NEBO TO STAČÍ A JAKÉ SILONKY DO BOT MAMŽEL BUDE MÍT ČERNÝ OBLEK JAKOU KOŠILI ZVOLIT DĚKUJI ZA RADU
malvinka*

Vhodná barva košile světle šedá bílá, ale raději šedá pokud chcete být in a má být znát , že patříte k sobě.

kacenka*
Dobrý den, zvolila jste na ples velmi hezké oblečení . U vás bych už ani moc žádný doplňky nedávala, protože budete mít výraznou halenku a lodičky. Pokud máte delší vlasy, doporučila bych Vám vyčesat je nahoru nebo vytvořit nějaký účes. Do uší jen malé naušnice... Ale pokud máte halenku trošičku delší a nekončí v pase, tak by možná vypadal hezky černý lesklý , hlavně úzký pásek. Ale nemůžu 100% říct, že to bude to pravé. To musíte vyzkoušet před zrcadlem ;). A co se týče kabelky, zkustě sehnat podobnou, jako na obrázku elle.cz/... - jsem z ní unešená a myslím si, že k Vaši halence skvěle sedne. Snad se odkaz otevře správně *klik*. Silonky hnědé - barva kůže. A manžel ať zvolí klasicky bílou košili, ale ať lehce vyčnívají rukávy a vyřádí se na kravatě *frajer*. Nejlepší by bylo, kdyby kravata měla saténové prvky elle.cz/.... Takže snad jsem Vám trochu pomohla nebo aspoň něčím inspirovala. Mějte se krásně *palec*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]