Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pantene pro-v color therapy 3minutes miracle

Od: pajuse odpovědí: 11 změna:

Dobrý den :) chci se zeptat jaké máte skušenosti s Pantene pro-v color therapy 3minutes miracle, a ještě na jedno, v balení jsou tři tubičky, mají se použít všechny na jednou nebo třeba každý den jedna? a na mokré nebo na suché vlasy? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tento výrobek se používá na vlhké, umyté, vlasy a nechá se 3 min. působit ( určitě je lepší nechat působit aspoň 10 min.) a potom důkladně opláchnout vlažnou vodou. Používá se 1x týdně. Jedna tuba vyjde přibližně na 3 použití ( kratší vlasy)...pokud máte husté, dlouhé vlasy, musíte dát celý obsah tuby. Měl by to být "zázrak " na suché, lámavé vlasy...*nevi*.

pajuse
hodnocení

moc Vám děkuji :) jsme zvědavá jestli to tedy bude zázrak jak se říká v reklamách :D :)

Tak dejte potom vědět, jestli to pomohlo ;).

imsorry*
hodnocení

0x

Tedy já tomu moc nerozumím, ale divila bych se, kdyby tam nebyl návod k použití *nevi*:)

pajuse
hodnocení

není.. nejsem tak pitomá, takovéhle odpovědi si strčte s prominutím do pr...DĚKUJI :) prosím tedy odpovídejte jen ti co s tím máte skušenosti :) pro slečnu chytrou tady je návod s ktereho jesem toho moc nepobrala! : Použití : odstrantě uzávěr tuby. Sérum naneste do vlasů směrem od konečků, nechte působit tři minuty a důkladně opláchněte...NENÍ tam napsáno ani jestli všechny tři tuby najednou případně z jakých časovým odstupem a ani jestli na mokré nebo suché vlasy! :) proto bych ráda aby napsal ten co zo vyskoušel a měl s tim dobré výsledky! :)

imsorry*

Tak promiňte, ale soudě dle pravopisu například jsme mi pitomá připadala. Už mlčím *smich*

doplněno 21.09.11 12:16:

*jste

pajuse
hodnocení

soudě dle pravopisu jsem udělala možná udělala tak jednu chybu, opravdu jse vám omlouvám že nejsem z češtiny na jedničku, a myslím že kdybych napsala otázku aby jste mi poradila z pravopisem byla by tato vaše odpověd na místě, vzhledem tomu že tato otázka nepadla, je vaše odpověd hloupá :)

hranolki*
hodnocení

0x

Nebyl k tomu návod k použití?

pajuse
hodnocení

ještě jednou prosím aby chytrolíni tohoto tipu neodpovídali!

imsorry*
21.09.11 12:09

chichichi *smich*

pajuse
hodnocení

nevím čemu se smějete :) každý rozumný člověk pochopí, že nerada bych to použila špatně když už jsem za to utratila peníze :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]