Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampon na mastné vlasy

Od: tanja® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jaké máte osvědčené šampony na mastné vlasy pro ženy? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Mám úžasně osvědčený zelený Kérastase (k dostání v kadeřnictvích): sice pálka, ale zato vydrží hodně dlouho a hlavně, první a zatím jediný šampón, díky kterému si nemusím mýt vlasy každý den ráno, ale ob den. (Takže ve finále jsem na ceně nějakého obyč.) :)

hodnocení

0x

Zelená Schauma (sedm bylin). Vlasy vydrží 2 dny, tj. 2 den se myjí. Doporučuji také nějaký šetrný kondicionér.

hodnocení

0x

Mám problémy s lupénkou a tedy i s lupy. Používám šampón Nizoral, koupí se v lékárnách, jinde jej neseženete. Sice žádná extra vůně, je to spíš šampón léčebného rázu, ale od lupů mi pomáhá. Jaga.

doplněno 21.09.11 07:10:

A vlasy pak nejsou vůbec mastné, vydrží mi tak 4 - 5 dní, než se zase zmastí.

222hel*
hodnocení

0x

Vlasy by se měly mýt jednou týdně. :DPravidelné mytí vlasů každý druhý den, vlasy poškozuje.

Na poškozené, *hej* mastné, *hej* vypadající vlasy *hej* je nejlepší obyčejný žloutkový šampon, po konečném opláchnutí vlasů se *blee* do poslední vody přidá 1 lžíce octa.

Není to žádný Super Šampon ani kondicionér, *cteni* ale jistota, že mastné vlasy, přestanou být mastné a nemusí se mýt každý druhý den. Vlasy budou kvalitnější. Když se podíváte do starých rad od babičky, najdete tam o vlasech podobné informace. O nic nejde, jen to vyzkoušet.

Po léta máme vyzkoušený jako vitamíny pro vlasy po umytí občas dát vlasům Vitanol C. Je k dostání v každé drogerii. Vitanol C odlomíte vršek ampulky a po částech vmasírujete do pokožky hlavy.

Hel.

sargo*

Žloutkový šampon vlasy zesvětluje, jakožto správný staromilec (jednou týdně?! to je tak první republika? už v šedesátých letech psali v učebnici "dvakrát týdně mýdlem" :-D) máte doporučovat žloutkový a kopřivový *smich* Jímá mě upřímná závist, pokud vám to skutečně na ty vlasy stačí. Se žloutkovým mám zkušenosti zcela průměrné, ale teda hrozné rozčesávání :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]