Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podprsenka Action bra

Od: hankauk* odpovědí: 5 změna:

Ženy a dívky, nemáte některá zkušenost s bezešvou podprsenkou Action bra (prodává Astratex)? Předem díky za ohlasy. HankaUK dělá kuk. *klik*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkušenosti nemám, ale podle toho, jakou na to dělají v TV reklamu to tipuji na pěkný šunt. Tak to je vždycky ... Ale můžu se mýlit, musíte vyzkoušet a hned zjistíte, na čem jste. Zdravím.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Hanko, jestli jsi z Prahy, zajeď do fashion areny. Já koupila o víkendu v intimissimi outletu bezešvou super podprsenku za 119,- Kč. Ani nevím, že ji mám na sobě.

jabraka*
hodnocení

2x

Haničko.Koupil jsem je ženě,absolutní spokojenost, jak od ní, tak pro mne.

JABRAKA

hankauk*

Super, díky za info. Mohl byste mi ještě připsat, jakou má standardní velikost a jakou jste zakoupil? Ono je to někdy ttošku "tricky", když jsou velikosti označeny S-XL. :)

hankauk*
hodnocení

Já jsem teď v Anglii a Fashion arénu, tedy Freeport, máme za barákem. Ani mě nenapadlo tam zajet. *bzum* To se napraví. Tady v TV běží reklama na Aaah bra, což vypadá jako ta Action bra. Jen ta v CZ mi připadá podstatně lepší. Já mám trošku větší "před našima", takže potřebuju, aby to bylo dostatečně podpůrné. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]