Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Captain Morgan RUM

Od: hankauk* odpovědí: 9 změna:

Prosím znalce rumu (nebo ty, kteří ochutnali), aby mi napsali, jestli je výše zmíněný rum podobný tomu našemu? Podotýkám, že se jedná o verzi SPICED. Potřebuju ekvivalent tuzemáku na pečení. :) Předem díky za odezvu. "Hankauk dělá kuk."

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

V mém okolí si ho spousta lidí chválí jako nejlepší. Já, jako téměř abstinent jsem si ho nedávno dal na nějaké akci s kolou a nemělo to chybu.

juldab*
hodnocení

2x

Díky tomu že jsem už něco vypil tak říkám ano podobá se tuzemáku s vanilkovou příchutí aroma je ale slabší ale při nejhorším na pečení stačí. Jinak ale rumový aroma sed nechá koupit i tam u vás nebo né?

hankauk*
hodnocení

Mně nevadí, že je slabší. :) Chci ho jen na pečení, aby koláče lépe chutnaly a je dobrý do koblih, aby nenasákly tukem. U těch, bohužel, být musí. Na rumové aroma jsem tu koukala v několika obchodech, ale nenašla jsem. *nevi* Zkusím ještě probrouzdat internet. Díky za info.

hodnocení

1x

Tresti se normálně koupí v drogérii. Rumová, kokosová, mandlová, vanilková aj. Na pečení bych asi použila rum Božkov, prý je z našich rumů nejlepší. Já ho ale nepiji, tak jenom, co jsem slašela. Jaga.

doplněno 18.09.11 17:04:

Pardon - slyšela.

Ale také je z našich "rumů" nejdražší, viděla jsem půllitr v supermarketu za 125 Kč.

lui*

Opravdu je Božkov nejlepší. Můžu potvrdit.

hankauk*
hodnocení

O trestích vím. Bydlím v UK a na rumovou tresť jsem tu v obchodech ještě nenarazila. :(

juldab*

Tam u vás se to jmenuje rum essence a dělá to třeba dr Oetker

doplněno 19.09.11 12:12:

Ale klidně použij toho Morgana.

doplněno 19.09.11 12:25:

Popř tady simplynatural.org.uk/...

Captain Morgan RUM

1jara*
hodnocení

0x

Rum nepiju, protože už několik let to není rum ale nějaký hnědý patok z denaturáku. Morgana jsem nechutnal ale pocybuju že je lepší.

sargo*
hodnocení

0x

On hlavně tuzemák není rum *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]