Nejste přihlášen/a.
Prosím znalce rumu (nebo ty, kteří ochutnali), aby mi napsali, jestli je výše zmíněný rum podobný tomu našemu? Podotýkám, že se jedná o verzi SPICED. Potřebuju ekvivalent tuzemáku na pečení. Předem díky za odezvu. "Hankauk dělá kuk."
Díky tomu že jsem už něco vypil tak říkám ano podobá se tuzemáku s vanilkovou příchutí aroma je ale slabší ale při nejhorším na pečení stačí. Jinak ale rumový aroma sed nechá koupit i tam u vás nebo né?
Tresti se normálně koupí v drogérii. Rumová, kokosová, mandlová, vanilková aj. Na pečení bych asi použila rum Božkov, prý je z našich rumů nejlepší. Já ho ale nepiji, tak jenom, co jsem slašela. Jaga.
doplněno 18.09.11 17:04:Pardon - slyšela.
Ale také je z našich "rumů" nejdražší, viděla jsem půllitr v supermarketu za 125 Kč.
Tam u vás se to jmenuje rum essence a dělá to třeba dr Oetker
doplněno 19.09.11 12:12:Ale klidně použij toho Morgana.
doplněno 19.09.11 12:25:Popř tady simplynatural.org.uk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.