Zdravím všechny ženy které zajímá nehtová modeláž a předem opravdu moc děkuji těm, ktrým není zatěško poradit. Snažila jsem se pročíst celou diskusi, ale nikde jsem nenarazila na toto - používám gel od fa Modelaznehtu.cz. Nemohu říci, že bych byla nespokojená, ale snažím se vyhledat něco lepšího. Expa je zde hodně chválená značka, ačkoliv se mi z nějakých 3 fází točí hlava, myslím, že bych to díky vašim předchozím radám nějak zvládla, ale tedy k věci. Pokud už tedy mám gel jiné značky a chtěla bych jej změnit, nejspíš nelze tímto novým doplňovat, že? Musím tedy staré nehtíky nechat zcela odrúst a poté vyskoušet Expu např? Děkuji za odpověď a myslím, že se ještě ptát budu, tak díky předem za trpělivost při mém vyzvídání a děkukuju!
Dobrý den.Moc nechápu vaši otázku,proč byste měla nehtíky odrůst?Prostě starý gel zbruste a doplňte jiným,který jste si vybrala Doporučila bych Expu nebo K-nails(=Tasha). Nemyslím si,že gely,které nyní používáte jsou kvalitní...opravdu se vyplatí investovat do dražšího geluPokud máte ještě otázky klidně se ptejte,ráda je zodpovím,sice nejsem profesionálka,ale nehtíky si dělám již dlouho a úspěšně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.