Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit černých teček

Od: kousy odpovědí: 3 změna:

chtěla bych se zeptat jak se zbavit černých teček na obličeji?Je mi 18 let..díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, černé tečky budou ucpané pory kuže, takže každý den pleť vyčistit vatovýmí tampony a čitící vodou do čista a jednou za čas by jsem doporučil peeling

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jít ke kosmetičce. Ta pleť napaří, odborně "tečku" vymáčkne a vydesinfikuje. Pokud to chcete zkusit doma, sedněte si alespoň na 10 minut nad hrnec s horkou vodou, nad hlavu dejte ručník a napařujte se. Pak čistýma (!) rukama nejlépe ještě obalenýma v papír. kapesníku tečky vymačkávejte. Pak vydesinfikujte pleťovou vodou a posléze nezapomeňte namazat krémem. Je to pro pleť velký zásah - já bych doporučovala tu kosmetičku.

hodnocení

0x

mě se moc osvěsčil výrobek od nivey pure efect all in1;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]