Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení po dětech a po mě, co s ním?

Od: giira odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, mám hromadu oblečení po dětech a něco po mě. Přemýšlela jsem o aukru, ale platí se tam poplatky a asi se to nevyplatí. Nevíte oněčem lepším?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Když prodat, tak největší je asi www.mimibazar.cz ... tričenka, bodíčka, kalhotečka, všechno čuprový pro vaše lumpíky (uááá!) *smich*

Ale obecně se prodává špatně. Lepší asi hodit na to aukro od koruny, poplatky jsou až za uskutečněné obchody, za vložení inzerátu jen velmi symbolické (30 haléřů a podobně).

hodnocení

2x

Dobrý den, vyrostla jsem na děděných věcech, po mých 2 starších sestřenicích. Bylo to ale v 60. - 70. letech minulého století. V té době neexistovalo nějaké předvádění dětiček ve značkovém oblečení, takže moje psychika tím nikterak neutrpěla. Podědila jsem, nosila jsem, no a co! Dneska už dědit oblečení není IN, občas i malé děti udiví značkovým oblečením. Dcera nedávno dostala pořádný políček. Po 12 letém synovi a 10 leté dceři měla pěkné oblečení, ona nekupuje opravdu žádné hadry. To obnošenější dala do popelnice a ty opravdu pěkné kousky donesla do Dětského domova v jejich městě. Myslela to dobře, dětské domovy pořád pláčí, že nemají finance, a tak si dcera myslela, že by to děti ještě dobře unosily. Ředitelka jí ale zpupně řekla, že pokud chce něco dát, tak jen úplně NOVÉ oblečení, nošené prý nechce. Ale opravdu to jako nové bylo, děti rychle rostou a řadu věcí vůbec neunosí. Dceru to moc zamrzelo, hned před DD hodila pytel s oblečením do popelnice a zařekla se, že už nikdy žádnou dobročinnost. Takhle si sami pod sebou podřezávají větev a přitom by mohli být rádi, že ta cikáňata jim někdo pomůže pěkně ošatit.

Tak to zahoďte, vidíte, že občas se i sebelepší úmysl nezdaří a ještě byste byla ostouzena. Dnes už o starší oblečení opravdu nikdo nemá zájem. Je to škoda. Jaga.

hodnocení

1x

Několikrát jsem položila hezké oblečení na stůl v čekárně na sociálce. Než jsem si vyřídila své, o patro výš, bylo to pryč. Neptala jsem se, nenabízela. Položila a zdrhla jsem *hej*

metallica*
hodnocení

0x

A proč nedáte normálně inzerát na internetu?Je spousta maminek,který by měli určitě zájem.

doplněno 14.09.11 12:49:

občas čtu inzeráty kde ženský nabízejí krabice s oblečením...

giira
hodnocení

To jsem zkoušela rok a nic. Nikdo jse neozval.

metallica*

tak to chce zkoušet vícekrát rozhodit víc sítí:)

sargo*
hodnocení

0x

Po dětech ty vážně pěkné věci posílám do Klokánku a jinak mě zaujala stránka vsezaodvoz.cz/... - ale vyzkoušenou ji nemám. :)

jakubdeda*
hodnocení

0x

Naše mamina, to nosila ty menší pěkné, neroztrhané věci do Červeného kříže, jednou za měsíc to tady brali a oni to posílají do chudých zemí.Chtějí i staré brýle, hůlky, hračky.

metallica*

ono pokud to paní chce darovat tak není problém najít různé charity apod...ale z příspěvku mám pocit že to chce prodat

pleska*
hodnocení

0x

prodat:www.mimibazar.cz

georges*
hodnocení

0x

Věnovat do sekáče případně kontejneru na textil.

buss
hodnocení

0x

Zanést do ubytovny bezdomovců, naskládat u popelnice

hodnocení

0x

Zkuste nabídnout na lístek v Kauflandu, jak jsou nabídky před vchodem. Dejte tam telefon a ozve se někdo z okolí, už jsme se takto pár věcí zbavili, ale většinou zdarma, nebo za čokoládu...

hodnocení

0x

mimibazar.cz

martinaa*
hodnocení

0x

Chodim hodne na www.mimibazar.cz a pridruzenou www.mimiaukce.cz. Prodate i sezente plno veci za super penizky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]