Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - malá sada z Elanails

Od: jitulina* odpovědí: 26 změna:
Ahoj, mohl by se mi prosím někdo mrknout na "Malou sadu" z Elanails za 2.760,-? Díky Jitulína

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladynails
hodnocení

0x
Dobrý den.Nechci vás odrazovat,ale moc bych tyhle sady nekupovala*stop* Gely v těchto sadách nebývají kvalitní a tyto tipy bych vyhodila do koše,jsou hrozné*zed*Myslím,že by bylo lepší koupit si věci zvlášť,lampa se dá sehnat i použitá(do začátků stačí;)),abyste viděla jak vám to půjde a jestli vás to bude bavit:)Znám mnoho lidí,kteří si koupili drahé výbavy a pak zjistili,že na to nemají čas/nejde jim to apod.. Gelíky můžete zkusit malá balení na zkoušku*smich*Doporučovala bych K-nails(=Tasha) nebo Expa nails. Pokud byste potřebovala poradit s nákupem věcí,není problém:)Nejsem sice profesionálka,ale nehtíky si dělám již dlouho a úspěšně;)
jitulina*
hodnocení

Dobrý den, děkuji moc za odpověď. Již mám potřebné věci doma-raději jsem si je poskládala zvlášť. Koupila jsem si jednofázový gel od Light Elegence-Extreme a potřebovala bych poradit, prosím. Když lepím nový tip, nejdříve nehet zbrousím, aplikuji primer, nalepím tip, zbrousím a potom zase aplikuji primer nebo už ne? Také bych potřebovala vědět, zda když mám 1-fázový gel a chci ho dát ve třech vrstvách, mám vždy po vytvrzení setřít výpotek a aplikovat primer nebo ne? Všimla jsem si, že po aplikaci primeru je nehet trochu lepivý, je to v pořádku? Nebo by se po primeru vždy měl použít ještě prep? Děkuji moc moc moc:)
ladynails
Po zbroušení tipu,můžete znovu odmastit primerem ale POZOR!Pouze vlastní nehet, NE tip! Ohledně gelu: výpotky stírat a primer ani nic jiného již nepoužívat-nanést gel,vytvrdit,setřít a další vrstva gelu;)
jitulina*
hodnocení

Opět děkuji *hi* Mohu se ještě zeptat jaké značky gelů a tipů používáte? ;)
ladynails
Není zač,když vím,tak ráda poradím;) Gely mám od K-nails(=Tasha) a jsou opravdu kvalitní.Ale i od Expy si všichni chválí a ostatní věci mají opravdu dobré tak si myslím,že investicí do těchto gelů také chybu neuděláte:) Tipy mám od Expa nails a jsou opravdu bezkonkurenční,neměnila bych*ua*Jmenují se cosmo square,jsou lehce zahnuté a opravdu skvělé*palec*To jsou ony: expa-nails.cz/...
gejga*

zdravím,všimla jsem si jak pěkně tu radíte,můžu mít také dotaz? S gel.nehty začínám vše si pořizuju,potřebuji poradit jaké gely všechny potřebuji - koukala jsem na ty K-NAILS ,které tu chválíte,ale je tam víc druhů ,můžete mi prosím tedy poradit,které všechny musím koupit? např.podkladový,průhledný,doplňovací -nebo? Děkuji

jitulina*
hodnocení

Zač určitě je, ne každý ochotně poradí. Mám stejný dotaz jako kolegyně Gejga, jaké přesně gely máte? Děkuji *smich*
elena*
To tady píšeš nesmysl,jastli chceš nanést více vrstev gelu,tak výpotek nestírat! A jesli už setřeš tak nehet musíš opět lehce obrousit na povrchu, jestli výpotek pouze setřeš a hned na to plácneš znovu gel,tak se časem vrstva gelu odloupne!
majulka88*
dobrý den chtela sem se zeptat jestli nekdo z vas nahodou nevi jak se davaji do gelu trpytky..kdyz chcu francii ze trpytek a pak je zakrýt gelem...jak se to dela?nashle
elena*
Ahojky,francie ze třpytek se dělá tak že si čirým hlavním gelem namaluješ jakoby francii-doladiš oblouček odlakovačem v tužce a posypeš třpytkami,co se nepřilepí sklepneš a sfoukneš...zapečeš,pak hrubým štětcem to co nepřipeklo pořádně oprášíš a potahneš celý nehet gelem.,toť vše.
Gelové nehty - malá sada z Elanails
majulka88*
diky moc.sem myslela ze to bude slozitejsi ale neni:)diiik..
majulka88*
jo a mam to posypat normalne prstama nebo necim?
elena*
no prstama ne,to by se ti hodně třpytek nalepilo na prsty. Něčím to naber,třeba malinkou lžičkou,nebo úplně čimkoliv to půjde.At ti to jde od ruky.
majulka88*
ok ok neco vykutim..dik
applejack*
Je vidět, že tomu rozumíte ;) . prosím o radu, nikde jsem nenašla odpověď...jak je to s těmi gely. Je třeba opravdu 3 různé gely nebo mohu použít jen jeden na všechny vrstvy? Všimla jsem si, že když jsem chodila na gelové nehty k manikérce, použila jen dvě vrstvy, jednu, pak mi dala bílý lak, který potom tvořil"francouzkou"a pak použila tentýž gel na druhou vrstvu a třetí neměla...
ciluska*
Ahoj.Můžeš mít jeden gel na vše nebo ještě podkladový gel pro lepší přilnutí.Já používám gely od Tashy kde je právě i ten podkladový gel a pak modelační.Na závěr můžeš ještě použít lesk (popř.bezbarvý lak).Takže když nalepíš umělý nehet zpiluješ potřeš primerem,ale jen svůj nehet ne umělý.Pak dáš podkladový gel necháš zaschnout pak francie zaschnout a pak modelační gel zaschnout a pak ten lesk.
applejack*
Aha...tak teď už to možná trošku chápu...jasné, zřetelné..pro nás, začínající, co nevíme co je co. .. ;) a mám ještě otázku..primer je čistič? a jak se dá potřít jen nehet a ne tip? a ty gely se roztírají na celou plochu všetně tipu? a co je výpotek? četla jsem něco o tom, že se některým děvčatům dělá výpotek...
ciluska*
Výpotek to je po vytvrzení lepkavá hmota ,která není dovtrzená,je to u gelů,stírá se na konec čističem gelu,aby jsi mohla dále pracovat na nehtech.Podle rady zkušené nehtařky.Primer se dává prolepší přilnutí např.umělého nehtu.Když připravíš svůj nehet očistíh čističem(lihovým) pak natřeš na nehet primer necháš zaschnout pak nalepíš umělý nehet (ten nelepíš na celý) očistíš zbytky lepidla a pak natřeš primerem jen zbytek svého nehtu.Gely se dávají na celý nehet...
applejack*
díky moc za rady. já mám jen strach, že když na něco zapomenu, očistit atd či nanesu něco, co tam nepatří (možná se hloupě ptám a po prvním pokusu budu vědět), tak že mi to třeba přilne jen někde atd...a já tm budu juset strhnout nebo budu něšťastná, jak to vlastně dostanu dolů... *zed* prosím, neposlala bys mi mailovou adresu, kdybych potřebovalal pomoct? moje: applejack_calvados@seznam.cz a díky ještě jednou *ua*
ciluska*
Má adresa je ciluska@seznam.cz
msds*
dobrý den četla jsem vaši radu a chci vás poprosit zda můžete poradit mě, koupila jsem si sadu na nehty v tv shopu... no konec...*zed* mluvila jsem se známou a ta říkala že lampa stačí, ale že si mam objednat jiný geli mohla byste poradit, který jsou dobrý? děkuji moc míša
cilinka
Ahoj.Zkus gel od Tashy.

nani*
hodnocení

0x
Ahoj *slunce*,chtela bych se zeptat co potrebuji k tomu abych se mohla profesionalne venovat modelazi nechtu?Jestli musim na specializovanou skolu nebo staci kurz.Popripade co to obnasi a kolik to stoji.Jsem ze strednich Cech.Nevite,je tu neco okolo?
ciluska*
Stačí ti kurz.A podívej se na dama.cz tam ti holky poradí kde jsou kurzy a jsou tam i odkazy

zdenulineska
hodnocení

0x
dobry den když už tadyk radite pprosim vas nemohla byste mi poradit nějake super lepidlo ktere vydrži na nehteh přilepene dyl jak tyden?...už sém stoho neštastna...děuju předem za odpověd:)
elena*
Ahojky,bud si kup od Expa nails, nebo se prodávají takový ty baculatý stějně jako od Expy s červeným víčkem běžně v drogérkach-ty si jedině kupuji...taky mi trvalo než jsem našla dobré lepidlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]